Din søgning giver ingen resultater

Arbejdsstole

Arbejdsstole

Arbejdsstole af høj kvalitet hvor både ergonomi og effektivitet er i fokus. Sono SSG brede sortiment af arbejdsstole inkluderer stole til både industri, værksted, kontorer, frisører samt mange andre steder. Arbejdsstolen er en vigtig del af arbejdspladsen og skal være med til at til at sikre koncentration og komfort gennem lange arbejdsdage. Arbejdsmiljøet ved skærmarbejdspladsen afhænger af fornuftige arbejdsstillinger, og dermed også af hvordan stolen benyttes og indstilles.

Vælg mellem mange forskellige modeller med og uden armlæn, nakkestøtte, fodstøtte og andre praktiske detaljer. Alle vores arbejdsstole er af højeste kvalitet, specielt udviklet til moderne arbejdspladser. Lad dig inspirere og vælg dine favorit arbejdsstole fra vores store udvalg.

Professionel vejledning
Er du i tvivl om, hvilke arbejdsstole der er bedst egnede til netop jeres behov, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig vejledning. Vi har mange års erfaring i erhvervsindretning og står gerne til rådighed med individuel rådgivning og gode råd, så I får den bedst mulige løsning til en attraktiv pris. Ring eller send en mail, så vil vi gøre vores yderste for at besvare dine spørgsmål og imødekomme eventuelle særlige forespørgsler. Sono SSG arbejdsstole - robust siddekomfort til værkstedet.
 

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.