Din søgning giver ingen resultater

Garderobe

Garderobe

Møbler til garderoben på arbejdspladsen fra Sono SSG er både anvendelige og flot producerede. Kombinér stænger, hylder og bænke i garderoben, så det passer til forskellige behov og ønsker.

Udvalget af garderobemøbler fra Sono SSG findes under kategorierne garderobeskabe, garderobeinventar og garderobebænke. Få inspiration til indretningen af firmaets garderobe, fra sortimentet af omklædningsskabe, bænke og andet garderobe inventar.


Sono SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

Garderobe

Funktionel garderobe
Forny virksomhedens garderobe med robuste, funktionelle og stilrene indretningsløsninger fra Sono SSG. Vi har et stort udvalg af kvalitetsmøbler, som gør det nemt at skabe en smuk og brugervenlig løsning tilpasset netop jeres behov, krav og budget. I vores produktsortiment finder I alt fra garderobeskabe i stål (personaleskabe, elevskabe, omklædningsskabe), garderobebænke, opbevaringsbokse, knagerækker, tøjstativer og stumtjenere. Læs mere om vores garderobe møbler her på siden eller gå direkte til vores webshop, hvor I kan lade jer inspirere og nemt bestille online.

Garderobeskab / Brand
En garderobe er intet værd uden et godt og rummeligt garderobeskab, hvor tøj og private genstande kan opbevares sikkert og praktisk. Hos Sono SSG finder I prisbillige kvalitetsskabe i helsvejst stål til enhver garderobe. Det er uanset om det er til det lille kontor, det store omklædningsrum i skolen eller de sikkerhedskrævende lokaler i industrivirksomheden. Vælg mellem skabe i mange forskellige designs, størrelser og farver, med eller uden lås. Sono SSG garderobeskabe er af brandet Sarpsborg Metall som er vort søsterselskab. SM har i mange år været markedsleder på det Norske marked og leveret til alt indenfor stat & kommuner samt almindelige virksomheder. Med et skab fra Sono SSG så er I vej mod en bedre og mere funktionel garderobe.

Garderobebænke
Ud over et godt skab, bør enhver garderobe være udstyret med robuste og komfortable siddebænke, som passer til det øvrige interiør. Sono SSG tilbyder både fritstående og væghængte siddebænke samt et udvalg af siddebænke med indbyggede knager for endnu bedre udnyttelse af pladsen. Alle bænkene er fremstillet af førsteklasses træsorter, som letter rengøringen og sikrer en lang levetid. Se det aktuelle udvalg i webshoppen her på siden og vælg netop de siddebænke, som bedst passer til jeres garderobe.

Øvrig garderobe indretning
Har I øvrige ønsker til jeres garderobe indretning, byder Sono SSG på et væld af muligheder. Se for eksempel vores sortiment af opbevaringsbokse med indbygget lås, som giver tryg opbevaring af tøj og private genstande - en løsning som er velegnet til eksempelvis svømmehaller, træningscentre og andre steder, hvor der færdes mange mennesker. Se også vores udvalg af smukke knagerækker, stumtjenere og hattehylder, som med deres elegance er velegnede til ethvert lokale, hvor æstetik er en vigtig faktor.

En professionel løsning
Køb jeres nye garderobe møbler hos Sono SSG og få høj kvalitet til lave priser. Vi er totalleverandør af indretningsløsninger til erhvervslivet og har mange års erfaring i at skabe flotte, individuelt tilpassede løsninger, som ikke koster en formue. Med afsæt i jeres ønsker, krav og budget, kan vi sammensætte en professionel løsning, som I kan have glæde af i mange år. Tag en tur rundt i vores virtuelle shop for inspiration, eller kontakt Sono SSG for at få personlig rådgivning af en af vores dygtige og erfarne medarbejdere. Vi glæder os til at høre fra jer og hjælpe jer med at skabe den helt rigtige garderobe. Vi udabejder gerne et uforpligtende tilbud.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.