Din søgning giver ingen resultater

Strømskinne

Strømskinne

Hos Sono SSG finder du et godt udvalg af kablebrønde, kabelskjulere og el-panler for brug til dit nye eller eksisterende mødebord. ønsker du hjælp til at finde den rette kabelbrønd for dit konferancebord, er du altid velkommen til at kontakte os!

 1. El-panel 1 for Bi-Box lille
  El-panel 1 for Bi-Box lille
  Varenummer K109625
  Forventet afsendelse: 05.02.2020
  524,- DKK
  Ekskl. moms
 2. El-panel 2 for Bi-Box lille
  El-panel 2 for Bi-Box lille
  Varenummer K109626
  Forventet afsendelse: 05.02.2020
  765,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Strømskinne Bi-Box Lille Alugrå
  Strømskinne Bi-Box Lille Alugrå
  Varenummer K109623
  Forventet afsendelse: 05.02.2020
  956,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Strømskinne Bi-Box Lille Hvid
  Strømskinne Bi-Box Lille Hvid
  Varenummer K109624
  Forventet afsendelse: 05.02.2020
  956,- DKK
  Ekskl. moms
 5. El-panel 4 for Bi-Box stor
  El-panel 4 for Bi-Box stor
  Varenummer K109632
  Forventet afsendelse: 05.02.2020
  1.054,- DKK
  Ekskl. moms
 6. El-panel 3 for Bi-Box stor
  El-panel 3 for Bi-Box stor
  Varenummer K109631
  Forventet afsendelse: 05.02.2020
  1.101,- DKK
  Ekskl. moms
 7. El-panel 5 for Bi-Box stor
  El-panel 5 for Bi-Box stor
  Varenummer K109633
  Forventet afsendelse: 05.02.2020
  1.197,- DKK
  Ekskl. moms
 8. Strømskinne Bi-Box Stor Alugrå
  Strømskinne Bi-Box Stor Alugrå
  Varenummer K109627
  Forventet afsendelse: 05.02.2020
  1.723,- DKK
  Ekskl. moms
 9. Strømskinne Bi-Box Stor Hvid
  Strømskinne Bi-Box Stor Hvid
  Varenummer K109628
  Forventet afsendelse: 05.02.2020
  1.723,- DKK
  Ekskl. moms

Strømskinner

Effektive møder
Slip for ledninger og kabler, som ligger og flyder - og effektivisér virksomhedens møder, helt enkelt. Med Sono SSG strømskinner opnår alle mødedeltagere nem og stabil adgang til nettet. Derudover tilbydes funktionelle og elegante løsninger, hvad angår tilkobling til projektorer og øvrigt konferenceudstyr. Dermed bliver konferencerummet både effektivt og ryddeligt. Se vores store udvalg af strømskinner og andet smart tilbehør til konferencerummet i webshoppen her på siden og glæd dig til mere effektive og professionelle møder.

Sortiment
Sono SSG strømskinner er professionelle løsninger til den moderne arbejdsplads. Vi tilbyder et stort udvalg af tids- og pladsbesparende produkter, som får hverdagen til at glide nemmere. Ud over vores populære strømskinner finder du i denne kategori et bredt sortiment af elpaneler, koblingsbokse og powersupplies til konferencebordet. Dermed opnås en markant kortere forberedelsestid og mere smidige og produktive arrangementer, idet det nødvendige udstyr altid er tilgængeligt.

Udnyt tiden optimalt
Et professionelt arbejdsmiljø sender et klart signal om seriøsitet. Det er en fordel til både interne møder og arrangementer med udefrakommende samarbejdspartnere og kunder. Med et velfungerende konferencelokale, udstyret med gode, ergonomiske møbler og nye strømskinner, der sørger for, at alt teknisk udstyr fungerer, kan tiden udnyttes optimalt. Allerede fra første øjeblik kan fokus rettes mod det faglige indhold, og I slipper for tidspilde og pinlige episoder, hvor der kæmpes med at få projektorer og andet teknologi til at fungere.

Bedre formidling
Sono SSG strømskinner er specielt designet til den moderne arbejdsplads, hvor tingene går stærkt, og der er kort fra tanke til handling. Vores strømskinner sikrer, at alle mødedeltagere har tilgang til relevant materiale, og at oplægsholderen kan formidle på bedst mulige vis. De visuelle og teknologiske rammer har stor betydning for, hvordan indholdet bliver serveret og modtaget. En utidssvarende eller dårligt fungerende formidlingskanal øger risikoen for, at deltagerne mister koncentrationen, og at arrangementet kommer til at fremstå useriøst. Optimér konferencefaciliteterne nemt og effektivt med Sono SSG konferencemøbler og strømskinner.

Strømskinner online
Køb dine strømskinner online hos Sono SSG og få høj kvalitet og kompetent rådgivning. Vi er eksperter i indretningsløsninger til erhvervslivet og har med succes indrettet arbejdspladser indenfor stort set alle brancher. Kombinér vores strømskinner med et nyt konferencebord eller se vores spændende udvalg af konferenceudstyr såsom whiteboard tavler, projektorlærreder og elpaneler. Vi tilbyder alt fra komplette indretningsløsninger til enkelte, prisvenlige detaljer med stor effekt. Sono SSG strømskinner - professionelle mødelokaler giver bedre resultater.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.