Din søgning giver ingen resultater

Borde

Borde

Borde fra Sono SSG til indretning af dit kontor, kantine, konferencerum eller cafe. Sono SSG har et stort udvalg af borde til enhvert formål og til konkurrencedygtige priser. Med borde fra Sono SSG kan du let og hurtigt indrette det ønskede lokale. Bordene findes i mange variantionsmuligheder.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg i borde og kontormøbler.

Borde

Solide kontormøbler
Mangler du et nyt bord til arbejdspladsen? Skal det være et bord, som er både stilfuldt, ergonomisk og til at betale? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Sono SSG finder du et af landets største og mest varierede udvalg af professionelle indretningsløsninger. Vi fører alt fra gode solide kontormøbler til kildesortering, garderobemøbler og udstyr til værksted, lager og industri. Køb dit nye bord hos os og få høj kvalitet til stærke, konkurrencedygtige priser.

Optimal siddekomfort
Noget af det vigtigste, når kontoret skal indrettes med nye kontormøbler, er et ergonomisk bord og en kontorstol, som passer til. Medarbejderne sidder ofte ned mange timer i træk, og en god, sund arbejdsstilling er derfor altafgørende for at holde sygefraværet i bund og arbejdsglæden i top. Med et bord fra Sono SSG sikrer du dine ansatte optimal siddekomfort, så de kan yde deres bedste, selv på de lange arbejdsdage. Vi fører udelukkende møbler fra anerkendte mærker, hvis produkter lever op til vores høje kvalitetskrav.

Højde og bordplade
Hvad gør et bord til et godt bord? For det første skal det passe i størrelsen, så de vigtigste arbejdsredskaber er indenfor rækkevidde, og medarbejderen slipper for at vride ryggen i uhensigtsmæssige stillinger. Hos Sono SSG fører vi derfor et bredt udvalg fra det lille pladsbesparende bord til det store hjørnebord med rigelig bordplads. Også højden er afgørende for, at et bord sikrer en god arbejdsstilling. Sono SSG tilbyder adskillige modeller, som kan indstilles i højden, så de nemt kan tilpasses den enkelte medarbejder.

Bord med stil
Dine kontormøbler har en vigtig signalværdi både i forhold til de ansatte og til eventuelle besøgende i virksomheden. Derfor spiller det æstetiske også en rolle. Hvordan skal dit nye bord se ud? Skal det være klassisk og tidløst såsom vores smukke bord i træfarve? Moderne og funktionelt såsom vores populære hæve-sænke bord? Stilrent og minimalistisk såsom vores data bord med plads til flere medarbejdere? Uanset din smag og dine præferencer har vi helt sikkert et bord, som passer til.

Rådgivning
Glæd dine medarbejdere med et nyt bord fra Sono SSG, som giver bedre siddekomfort og højere arbejdsglæde. Vi sender lige til døren, hurtigt og sikkert. Er du i tvivl om, hvilket bord du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe. Vi leverer kontormøbler til virksomheder i alle størrelser og ved, hvad der fungerer i forskellige sammenhænge. Lad dig inspirere i vores online sortiment her på siden eller ring til os for personlig rådgivning om køb af et nyt, ergonomisk kvalitets bord.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.