Din søgning giver ingen resultater

Computerborde

Computerborde

Computerborde fra Sono SSG er i god kvalitet og smart design. Computerbordene findes i mange varianter bl.a. til hjørnekontoret eller med hjul. Computerborde med svingbare hjul fra Sono SSG, der gør det nemt at flytte arbejdspladsen. Tastaturpladen kan trækkes ud og bordet justeres nemt til den højde du ønsker med "løft og klik".


Sono SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

 1. Printerbord 600x500mm Bøg
  Printerbord 600x500mm Bøg
  Varenummer K103435
  Forventet afsendelse: 14.02.2020
  2.356,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Printerbord 600x500mm Grå
  Printerbord 600x500mm Grå
  Varenummer K103436
  Forventet afsendelse: 14.02.2020
  2.356,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Computerbord Click 900x500mm Bøg
  Computerbord Click 900x500mm Bøg
  Varenummer K103433
  Forventet afsendelse: 14.02.2020
  2.420,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Computerbord Click 900x500mm Grå
  Computerbord Click 900x500mm Grå
  Varenummer K103434
  Forventet afsendelse: 14.02.2020
  2.420,- DKK
  Ekskl. moms

Computerbord

Fleksibel løsning
Sono SSG computerbord gør det nemt at indrettet et funktionelt og stilrent kontor. Takket være vores store udvalg, har du rig mulighed for at sætte dit personlige præg på arbejdspladsen og udnytte den tilgængelige plads bedst muligt. Et computerbord er velegnet til kontorlandskaber i alle størrelser, men kan også bruges som eksempelvis callcenter eller som en fleksibel fritstående løsning på lageret eller arkivet. Vælger du et computerbord med hjul under, opnår du en smart og fleksibel løsning, som gør det muligt at hente en computer frem efter behov og derefter køre den væk igen, så den ikke optager unødig plads.

Computerbord på hjul
En aktiv og travl virksomhed, hvor kreativiteten spirer, og hvor der ikke er langt fra nye idéer til konkret handling, har brug for indretningsløsninger, som modsvarer denne energi og virkelyst. Det indebærer møbler, som er fleksible, og som kan tilpasses efter behov, så gode initiativer ikke bremses af de fysiske rammer, men øjeblikkeligt kan iværksættes på bedst mulige vis. En både nem, funktionel og billig måde at skabe højere fleksibilitet på virksomheden, er ved at inddrage flytbare møbler. I den forbindelse yder et computerbord på hjul en praktisk all round løsning, hvor du får skrivebordsplads og adgang til computer i ét og samme møbel.

Udnyt pladsen optimalt
I kontorfællesskaber, hvor medarbejderne arbejder tæt sammen, eller hvor der er begrænset med plads, kan et flerpersoners computerbord løse mange udfordringer. Hos Sono SSG kan du vælge mellem adskillige flotte modeller, hvor flere medarbejdere deles om samme bord, men alligevel har deres egen plads med mulighed for opkobling af hver sin computer. I midten af bordet er der et praktisk udskåret hul, hvorigennem ledninger og kabler let og elegant kan føres væk fra bordpladen og ned til nærmeste stik. Dermed undgår man ledninger, som flyder på gulvet, besværliggør rengøringen, og som man risikerer at snuble i. En på alle måder enkel og elegant løsning, hvor pladsen udnyttes på optimal vis.

Både flot og praktisk
Hos Sono SSG har vi som ambition, at funktionalitet og elegance skal gå hånd i hånd. Det betyder, at du får et computerbord, som på samme tid er praktisk at anvende og flot at have stående. Alle borde er fremstillet af nøje udvalgte materialer, som har en flot finish og er modstandsdygtige overfor slitage. Vælg mellem et computerbord i en klassisk hvid, en rå stål eller en flot, naturlig træfarve.

Sortiment
Køb dit computerbord til kontoret hos Sono SSG og få god kvalitet og smart design. Vores borde findes i mange forskellige varianter, så her er noget til ethvert behov. I vores omfattende sortiment finder du borde i mange størrelser, materialer, designs og farver. Fælles for alle vores produkter er den kompromisløse kvalitet og det gennemtænkte design, som er specielt udviklet til de mange krævende arbejdsopgaver på en moderne arbejdsplads.

Professionel rådgivning
Er du i tvivl om, hvilket computerbord til kontoret, du bør vælge? Hos Sono SSG har vi mange års erfaring i indretningsløsninger til erhverv, og vi står gerne til rådighed med professionel rådgivning, så du kan få den bedst mulige løsning i henhold til dine behov og dit budget. Kontakt os for en uforpligtende snak om vores produkter, og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte computerbord til kontoret.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.