Din søgning giver ingen resultater

Kantineborde

Kantineborde

Kantineborde fra Sono SSG gør det nemt at indrette kantinen, således at den er velfungerende i alle henseender. Køb nye kantineborde hos Sono SSG, hvor service og levering er i top mens prisen er i bund på vores kvalitets kantineborde. Kantinebordene kan kombineres på kryds og tværs og er med deres rene design og funktionalitet, anvendelige i en bred vifte af lokaler i virksomheden. Find virksomhedens nye kantinebord allerede i dag, og kontakt os gerne hvis du ønsker yderligere information om vores udvalg af kantineborde.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af borde og kontormøbler.

Model
Bordplade
Farve
Størrelse (mm)
Pris
1000
2300
 1. Bord Ida
  20 Varianter
  Bord Ida
  Varenummer K103975
  Forventet afsendelse: 22.11.2019
  1.062,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Bord Eva
  15 Varianter
  Bord Eva
  Varenummer K104024
  Forventet afsendelse: 16.12.2019
  1.301,- DKK
  Ekskl. moms

Kantinebord

Kantinebord online
Mangler du et godt Kantinebord til kontoret eller virksomheden? I så fald er du landet det helt rigtige sted. Hos Sono SSG er vi eksperter i indretningsløsninger til arbejdspladsen, og vi har et stort udvalg af flotte borde i forskellige størrelser, materialer, farver og prisklasser, som sælges direkte her fra siden til attraktive lave priser. Lad dig inspirere i vores store produktsortiment og find det perfekte Kantinebord til kantinen, caféen, møderummet, festlokalet eller personalerummet.

Sortiment
Find dit drømme Kantinebord hos Sono SSG. Hvad enten du søger et stort eller lille Kantinebord, kan du hos Sono SSG vælge fra et bredt sortiment af førsteklasses møbler. Vi har alt fra det lille, runde Kantinebord, som skaber en hyggelig og intim stemning, til det lange, rektangulære Kantinebord, som sikrer siddepladser til alle. Du finder også et flot kvadratisk Kantinebord, som rummer gode muligheder for at kombinere og indrette efter behov. Eksempelvis kan bordene sættes sammen i lange rækker, i ét stort kvadratisk bord eller spredes ud i lokalet i små grupperinger. De mange indretningsmuligheder gør det muligt at udnytte pladsen optimalt og skabe variation, så bordene ikke altid står på samme måde.

Påskøn dine medarbejdere
Spisepauserne er en vigtig del af arbejdsdagen. Det er her, medarbejderne mødes under mere uformelle rammer, hvor der idéudveksles, og hvor det kollegiale sammenhold styrkes. Et komfortabelt og rart spisemiljø med gode stole og et pænt Kantinebord sender et klart signal til medarbejderne om, at de er værdsatte, og at deres arbejdsglæde og velbefindende er noget, som bliver prioriteret højt. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når du skal indrette kantine, frokoststue eller personalerum. Vis dine medarbejdere, at du påskønner dem med et flot og robust Kantinebord, hvor der er plads til alle.

Klassisk eller moderne Kantinebord
Indret virksomheden med stil og personlighed. Uanset om du er til det klassiske look eller det mere spraglede og moderne udtryk, kan du finde et Kantinebord, som sender den helt rigtige signalværdi. Hos Sono SSG finder du borde i mange forskellige varianter, farver og stilarter. Se for eksempel vores populære rektangulære Kantinebord i hvidt laminat med ben i krom, eller vores flotte runde Kantinebord i oliebehandlet bøgetræ. Både hvad angår stel og bordplade har du masser af valgmuligheder. Køb den samme møbelserie for et stilrent look eller kombinér forskellige møbler for et mere personligt udtryk.

Indret med Sono SSG
Et gennemtænkt og velindrettet arbejdsmiljø er altafgørende for både produktivitet og arbejdsglæde. Derfor har vi hos Sono SSG gjort det til vores fornemmeste opgave at kunne levere førsteklasses indretningsløsninger til priser, hvor alle kan være med. Ved at sælge alle møbler online kan vi skære fordyrende mellemled væk og dermed tilbyde høj kvalitet til lave priser. Find dit favorit Kantinebord i webshoppen her på siden og bestil hurtigt og sikkert direkte fra din egen computer. Med Sono SSG er det nemmere end nogensinde at indrette arbejdspladsen på elegant og funktionel vis.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.