Din søgning giver ingen resultater

Klapborde

Klapborde

Klapborde fra Sono SSG til kursus eller fest. Sættes op på kort tid og gemmes let væk igen. Klapborde der let kan stables og i flere udførelser. Sammenlæggelige klapborde fra Sono SSG, som alle kender det, leveres med træfod eller stålben. Suppler med bordvogn, der giver enkel transport og opbevaring.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af borde og kontormøbler.

Størrelse (mm)
Pris
1100
2300
 1. Bord Kongress
  18 Varianter
  Bord Kongress
  Varenummer K104464
  Forventet afsendelse: 28.08.2019
  1.243,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Bord Nora
  18 Varianter
  Bord Nora
  Varenummer K101195
  Forventet afsendelse: 13.09.2019
  1.244,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Bord Rico
  6 Varianter
  Bord Rico
  Varenummer K102367
  Forventet afsendelse: 20.08.2019
  1.393,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Bord Joanna
  Bord Joanna
  Varenummer K103839-parent
  1.847,- DKK
  Ekskl. moms

Klapbord - Partybord

Fleksibel indretning
Spar dyrebar gulvplads og få en fleksibel indretningsløsning med et klapbord fra Sono SSG. Takket være vores store udvalg i sammenklappelige borde, har du altid nem adgang til ekstra arbejdsplads og siddepladser. Et klapbord er velegnet, når virksomheden skal holde fest, konference, middag eller kursus, når der arbejdes på projekter på tværs af afdelinger, eller i perioder hvor der er flere på arbejde end normalt. Med et klapbord kan du lynhurtigt udvide bordpladsen, og efter endt brug kan bordet nemt og praktisk gemmes væk igen, så der frigives gulvplads.

Sortiment
Selvom et klapbord eller partybord ikke står fremme til hverdag, er det vigtigt, at komfort og kvalitet er i orden. Derfor sælger vi udelukkende klapborde, der lever op til samme høje kvalitetskrav, som vi har til vores øvrige borde. Funktionalitet, æstetik og komfort er således i højsædet, så du altid sidder godt, har gode arbejdsbetingelser, og så bordets stil harmonerer med den øvrige indretning.

Moderne klapbord i høj kvalitet
Der var engang, hvor et klapbord var ensbetydende med et lille, billigt bord i dårligt design, som vippede og nemt kunne vælte. Sådan er det ikke længere. Tværtimod kan et moderne klapbord til fulde konkurrence med nogle af de bedste arbejdsborde på markedet. I hvert fald hvis du køber det hos en forhandler, som har øje for vigtigheden af et velindrettet arbejdsmiljø. Hos Sono SSG har vi mange års erfaring i udvikling og implementering af indretningsløsninger til erhvervslivet, og vi kan derfor tilbyde professionelle, håndplukkede kvalitetsprodukter, som imødekommer behovene på en moderne arbejdsplads.

Elegant og robust løsning
Køb dit nye klapbord hos Sono SSG og få fuld valuta for pengene. Vi fører udelukkende førsteklasses produkter fra førende producenter, hvor gode, velvalgte materialer, gennemtænkt design og overbevisende stil går hånd i hånd. Dermed opnår du en løsning, som er både praktisk og anvendelig og samtidig elegant. Takket være de solide materialer og de gode hængsler, er det nemt at lukke dit klapbord sammen efter brug og stille det væk, eksempelvis i et tilstødende lokale, lagerrum eller i kælderen. Bordpladen er fremstillet af robust træ, som er modstandsdygtigt overfor slitage, så du undgår ridser og skrammer, når bordet transporteres omkring.

Bordvogn til dit klapbord
For at øge effektiviteten yderligere og gøre det både nemmere og hurtigere at stille et klapbord frem efter behov, kan du med fordel købe en rullevogn eller bordvogn, som letter transporten. Det er især en fordel, såfremt der er tale om en større mængde borde, eller en virksomhed med lange gangarealer, hvor bordet skal transporters over længere afstande. På en rullevogn kan du placere bordene side om side, så de fylder minimalt, eller du kan opbevare klapbord og tilhørende stole på samme vogn, så du har et komplet bordsæt, som er lige til at køre frem.

Anvendelse
Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder anvendelse af dit nye klapbord. Brug det i kontoret til at skabe ekstra bordplads eller kreative omrokeringer, hvor medarbejdere kan samles i nye grupperinger. Brug det som afsættebord i kantinen, til at lette sortering og organisering i lageret eller som udstillingsbord til brochurer og pjecer, når der holdes åbne møder i konferencelokalet. Et klapbord er også oplagt at medbringe på messer og udstillinger, og så er det ganske enkelt uundværligt til de store fester og sammenkomster, hvor hele virksomheden skal samles i ét lokale.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.