Din søgning giver ingen resultater

Konferenceborde

Konferenceborde

Konferencebord og indretning af mødelokaler skal afstemmes nøje i forhold til hvor mange skal der være plads til omkring Konferencebord og hvorvidt indretningen i mødelokalet skal være fleksibel. Få et hurtigt overblik over serierne af mødeborde og konferenceborde fra Sono SSG, hvor du finder et inspirerende og varieret sortiment. De smarte borde til mødelokaler og konferencefaciliteter tilbydes til fantastiske priser.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af borde og kontormøbler.

Model
Bredde
Pris
2100
16200
 1. Konferencebord DNA Rektangulært
  54 Varianter
  Konferencebord DNA Rektangulært
  Varenummer K256260
  Forventet afsendelse: 17.02.2020
  5.102,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Konferencebord DNA Bådformet
  54 Varianter
  Konferencebord DNA Bådformet
  Varenummer K256243
  Forventet afsendelse: 17.02.2020
  5.320,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Konferencebord DNA Trapezformet
  54 Varianter
  Konferencebord DNA Trapezformet
  Varenummer K256264
  Forventet afsendelse: 17.02.2020
  5.986,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Konferencebord Consensus Bådformet
  9 Varianter
  Konferencebord Consensus Bådformet
  Varenummer K109972
  Forventet afsendelse: 14.02.2020
  3.308,- DKK
  Ekskl. moms
 5. Konferencebord Consensus Oval
  3 Varianter
  Konferencebord Consensus Oval
  Varenummer K109971
  Forventet afsendelse: 28.01.2020
  3.641,- DKK
  Ekskl. moms

Konferencebord - Mødebord

Optimale rammer om dit møde
Skab den helt rigtige stemning til virksomhedens møder og konferencer med et flot og funktionelt Konferencebord - Mødebord fra Sono SSG. Med inspirerende og komfortable rammer giver du mødedeltagerne de bedst mulige forudsætninger for at levere kreativitet og koncentration, og der skabes samtidig en behagelig stemning, hvor alle kan føle sig godt tilpas. Hos Sono SSG kan vi tilbyde et omfattende og varieret sortiment til stærke, konkurrencedygtige priser, så du kan få det helt rigtige Konferencebord - Mødebord til den helt rigtige pris.

Det rette Konferencebord - Mødebord
Et Konferencebord - Mødebord udgør kernen i indretningen af konference- og mødelokaler, og det er således vigtigt, at du vælger det rette møbel. Først og fremmest skal dit Konferencebord - Mødebord passe i størrelsen, både i forhold til lokalet og til det antal mødedeltagere, som forventes at skulle sidde omkring det. Er bordet for lille, forringer det komforten, mens det kan skabe distance at sidde omkring et for stort Konferencebord - Mødebord. Husk også at tage rummets mål med i betragtning, så der er god plads omkring bordet og dermed nem mulighed for at skubbe stolen ud og rejse sig uden at forstyrre unødigt.

Et Konferencebord - Mødebord med signalværdi
Et Konferencebord - Mødebord er ikke bare et Konferencebord - Mødebord. Der findes uendeligt mange løsninger, både hvad angår design, funktionalitet og materialer. Før du beslutter dig, bør du derfor nøje gennemtænke, hvilke funktioner bordet skal opfylde, hvor det skal stå, hvilken stil det skal afspejle, og hvor længe du forventer, at det skal holde. ønsker du at signalere ro, stabilitet og klassisk design, eller foretrækker du et Konferencebord - Mødebord, som udtrykker kreativitet, innovation og overraskelser? Takket være det store udvalg hos Sono SSG, kan du sætte dit personlige præg på mødelokalet og vælge et bord, der udtrykker virksomhedens profil, værdier og kendetegn.

Sortiment
Pift mødelokalet op med et flot Konferencebord - Mødebord fra Sono SSG. Hvad enten du er til det elegante og tidløse eller det moderne og farverige, har vi mange flotte modeller at vælge imellem. Se for eksempel vores smukke træfarvede borde i bøg, valnød eller laminat, de elegante borde i hvidlakering eller de flotte, iøjnefaldende borde i friske farver og iøjnefaldende designs. Dit valg af Konferencebord - Mødebord er med til at signalere, hvad virksomheden kan tilbyde, og hvor den er på vej hen, og når du handler hos Sono SSG, er du sikker på at få det bedste af det bedste, både hvad angår bordets design, funktionalitet og holdbarhed.

Gennemtænkte indretningsløsninger
Køb dit Konferencebord - Mødebord hos Sono SSG og få adgang til et velassorteret produktkatalog med førsteklasses møbler fra nogle af de dygtigste designere på markedet. Vi er indehavere af en af markedet største kontorindretningssider med flere tusind gennemtænkte løsninger til din virksomhed. Klik på vores aktuelle produkter i webshoppen, få et overblik over dine muligheder og vælg det Konferencebord - Mødebord, du synes allerbedst om. Vi har håndplukket hvert eneste møbel, hvilket er din garanti for et produkt af højeste kvalitet. Køber du et Konferencebord - Mødebord hos os, har det gennemgået en streng kvalitetskontrol og en kritisk udvælgelsesproces, så du altid får fuld valuta for pengene, når du handler hos os.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.