Din søgning giver ingen resultater

Postsortering

Postsortering

Find dit nye dueslag / hylder til postsortering hos Sono SSG hvor vi har et stort udvalg af postreoler i forskellige stilarter. Vælg dit nye skab til sortering af intern post og ekstern post i virksomheden i oversigten herunder så I nemt og hurtigt kan få overblik over de interne postgange. Vi har de rigtige løsninger uanset om du skal indrette et nyt kontor, et værksted eller en stor industrivirksomhed. Ingen ordre på dueslag eller reoler til sortering af post er for lille - og ingen er for stor. Vi sætter en ære i at levere hurtigt, effektivit og til de rigtige priser.

 1. Mora Postskab 60 rum
  3 Varianter
  Mora Postskab 60 rum
  Varenummer 26510506051200
  Forventet afsendelse: 06.03.2020
  4.730,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Postsortering MAXI 39 rum
  2 Varianter
  Postsortering MAXI 39 rum
  Varenummer K105261
  Forventet afsendelse: 10.02.2020
  5.621,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Skab m/postsorter. 21 rum
  2 Varianter
  Skab m/postsorter. 21 rum
  Varenummer K105259
  Forventet afsendelse: 10.02.2020
  6.305,- DKK
  Ekskl. moms

Posthylder / Dueslag

Posthylder / Dueslag til arbejdspladsen
Gør postsorteringen til en leg med Sono SSG Posthylder / Dueslag. Vi har et stort udvalg af praktiske og robuste Posthylder / Dueslag specielt udviklet til erhvervsbrug, hvilket er din garanti for høj kvalitet og brugervenlighed. Sono SSG Posthylder / Dueslag er velegnede til alle kontorer, offentlige miljøer, uddannelsesinstitutioner og virksomheder med behov for effektiv og professionel posthåndtering. I vores webshop her på siden kan du se vores aktuelle udvalg og nemt og hurtigt bestille dine nye Posthylder / Dueslag online.

Anvendelsesmuligheder
Selvom den digitale udvikling har reduceret behovet for fysisk post markant, er der stadig dokumenter, som nødvendigvis må udveksles i papirformat. Det drejer sig eksempelvis om kontrakter, eksamenskarakterer og alle dokumenter med original underskrift. Til denne type post er Sono SSG Posthylder / Dueslag uundværlig. Men også til interne meddelelser, udgående post, information og nyheder er Sono SSG Posthylder / Dueslag med til at højne både effektivitet og sikkerhed.

Sikker posthåndtering
Velfungerende kommunikation er et nøgleord for fremskridt og succes. Såvel internt som eksternt er det essentielt, at posten lander hos den rette modtager, hurtigt og sikkert. Med Sono SSG Posthylder / Dueslag er det nemmere end nogensinde at videregive meddelelser og information uden omveje. Brug vores Posthylder / Dueslag til at fordele post mellem lærere og elever på kontorer og skoler. Brug dem i daginstitutionen til forældrepost eller på gymnasiet til sikker udlevering af relevante papirer. Takket være de rummelige hylder kan vores Posthylder / Dueslag også benyttes til udlevering af nøgler, datamedier, betalingskort og meget mere. Sono SSG Posthylder / Dueslag er således meget mere end en mailboks i træ.

Posthylder / Dueslag online
Køb dine nye Posthylder / Dueslag hos landets førende forhandler af moderne kontormøbler og få et førsteklasses produkt i lækkert design. Hos Sono SSG lægger vi vægt på, at design, funktionalitet og slidstyrke går op i en højere enhed, så du opnår et produkt, du kan have glæde af i mange år fremover. Derfor finder du udelukkende førsteklasses møbler fra førende producenter i vores online varekatalog. Vi har nøje udvalgt det bedste på markedet og tilbyder det til stærke, konkurrencedygtige priser, så du får mest muligt for pengene, når du handler hos os.

Personlig vejledning
Er du i tvivl om, hvilken type Posthylder / Dueslag du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte Sono SSG, så vil vores dygtige og erfarne indretningskonsulent stå til rådighed med personlig vejledning og gode råd. Få uddybende information om vores mange forskellige Posthylder / Dueslag samt inspiration til, hvordan du kan kombinere dem med nogle af vores andre smarte møbler og indretningsløsninger for en helstøbt og professionel løsning.

Om Sono SSG
Sono SSG er totalleverandør af indretningsløsninger til erhvervslivet og tilbyder et omfattende sortiment af møbler og udstyr til alle brancher. Vi har mange års erfaring i at skabe skræddersyede løsninger, og vi har helt sikkert også de rette produkter til dig. Klik på kategorierne for at se det aktuelle udvalg og sammensæt vores produkter for en individuelt tilpasset løsning. Sono SSG - professionelle kontormøbler og Posthylder / Dueslag online.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.