Din søgning giver ingen resultater

Skuffesektioner

Skuffesektioner

Skuffemøbler og skuffesektioner til kontoret og virksomheden fra Sono SSG gør arbejdspladsen bedre. Med let adgang til opbevaringsplads i skufferne, bliver der bedre plads til alt på kontoret.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af skuffesektioner og kontormøbler.

 1. Skuffesektion Profi 3 skuffet
  3 Varianter
  Skuffesektion Profi 3 skuffet
  Varenummer K101832
  Forventet afsendelse: 29.01.2020
  1.100,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Skuffesektion Profi 3 skuffet
  3 Varianter
  Skuffesektion Profi 3 skuffet
  Varenummer K101834
  Forventet afsendelse: 17.02.2020
  1.383,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Skuffesektion DNA 4 skuffet
  8 Varianter
  Skuffesektion DNA 4 skuffet
  Varenummer K250164
  Forventet afsendelse: 29.01.2020
  1.918,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Skuffesektion DNA 3 skuffet
  8 Varianter
  Skuffesektion DNA 3 skuffet
  Varenummer K250163
  Forventet afsendelse: 29.01.2020
  2.844,- DKK
  Ekskl. moms

Skuffesektioner

Mange modeller
Indret virksomheden med Skuffesektioner fra Sono SSG og udnyt pladsen optimalt. Sono SSG Skuffesektioner er perfekte til organisering af kontoret og skaber øjeblikkeligt større overblik. Vælg mellem mange forskellige modeller og kombinationsmuligheder og sammensæt efter dine personlige behov og præferencer. Bestil Sono SSG Skuffesektioner online og se frem til højere arbejdsglæde.

Maksimal funktionalitet
Skuffesektioner er en populær løsning, når virksomhedens lagerrum skal indrettes. Med de fleksible og robuste Skuffesektioner fra Sono SSG er det muligt at skræddersy en individuelt tilpasset løsning, som kan justeres efter behov. Udvid opbevaringspladsen ved at placere flere Skuffesektioner ved siden af hinanden, flyt de enkelte hylder efter behov og kombinér med nogle af vores andre praktiske indretningsløsninger for en helstøbt løsning med maksimal funktionalitet.

Øvrige indretningsprodukter
Ud over Skuffesektioner byder Sono SSG på en lang række øvrige produkter specielt udviklet til indretning af arbejdspladsen. Vi fører eksempelvis et bredt udvalg af lagerreoler, opbevaringsskabe, elevskabe, pallereoler og plastkasser. Produkterne fungerer godt sammen og kan sammensættes på kryds og tværs efter eget ønske.

Udvidelse af Skuffesektioner
Sono SSG Skuffesektioner er velegnede til stort set alle virksomheder. Brug dem på kontoret, receptionen.

Skuffesektioner online
Køb dine Skuffesektioner online hos Sono SSG, det er både nemt, tidsbesparende og billigt. Alle vores produkter sælges til attraktive priser og kan bestilles direkte her fra siden. Vi fører udelukkende kvalitetsmøbler, som er velegnede til professionel brug. Dermed opnår du altid et højt sikkerhedsniveau, når du indretter med Sono SSG. Vores Skuffesektioner er fremstillet af robuste materialer og produceret i strømlinede, gennemtænkte designs for maksimal brugervenlighed.

Vi tilbyder
Sono SSG er totalleverandør af indretningsløsninger til erhvervslivet, og vi har altid et godt tilbud, hvad enten du søger Skuffesektioner eller andre professionelle opbevaringsmøbler. Find aktuelle varer, gode tilbud og populære produkter i webshoppen her på siden og bestil på et øjeblik. Du er også meget velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning og uddybende information om vores skuffesektioner.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.