Din søgning giver ingen resultater

Stole

Stole

At sidde behageligt når man er på arbejde, er et af de vigtigste elementer i et godt arbejdsmiljø. Valget af en velegnet stol er afgørende for at undgå sundhedsproblemer for medarbejdere, der udfører deres arbejde siddende. Sono SSG handler med ergonomisk korrekte stole til den siddende medarbejder i forskellige jobfunktioner. Find de rigtige stole til medarbejderne under kontorstole, barstole, spisestole, skrivebordsstole, stabelstole, klapstole, konferencestole, mødestole og kantinestole.


Sono SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

Stole

Stole til arbejdspladsen
Køb nye stole til arbejdspladsen hos Sono SSG og vælg fra et stort og varieret sortiment af kvalitetsmøbler i lækkert design. Vi tilbyder stole i alle afskygninger fra ergonomiske kontor stole og møde stole til elegante spise stole og bar stole. Lad dig inspirere til en ny, moderne indretning ved at kigge i vores varekatalog her på siden og vælg netop de stole, som bedst matcher virksomhedens stil.

Kontor stole
Optimér siddekomforten på kontoret og nedsæt aktivt sygefraværet. Gode, ergonomiske kontor stole er altafgørende for et sundt arbejdsmiljø. De skåner medarbejdernes rygge, nakke og skuldre og forebygger effektivt arbejdsskader såsom musearm, rygsmerter og hovedpine. Komfortable kontor stole specielt udviklet til arbejdspladsen er således en investering, som kan mærkes på både arbejdsglæden, produktiviteten og sygefraværet.

Klap stole
Til virksomheder med begrænset plads, er klap stole et uundværligt supplement til de øvrige kontormøbler. Indret lynhurtigt et møde- eller konferencerum med plads til adskillige deltagere, gør klar til personalefesten eller hold stormøde på elegant og komfortabel vis. Sono SSG klap stole er den pladsbesparende og prisvenlige løsning, som løser ethvert behov for ekstra siddepladser. Vælg mellem mange flotte modeller i forskellige farver og designs.

Arbejds stole
Sono SSG arbejds stole kan anvendes i virksomheder af enhver art. Brug dem på kontoret, i værkstedet, på lageret eller et hvilket som helst andet sted, hvor der er behov for en komfortabel og funktionel siddeplads. Sono SSG arbejds stole er specielt udviklet til arbejdspladsen. Det betyder høj slidstyrke og et væld af praktiske funktioner såsom gode, robuste hjul, indstillelig højde og praktisk fodstøtte.

Bar stole
Pift kantinen, personalerummet eller konferencefaciliteterne op med de elegante bar stole fra Sono SSG. I vores spændende sortiment finder du bar stole i et væld af forskellige designs, farver og stilarter. Slip kreativiteten løs og indret på moderne og funktionel vis. Sammensæt dine bar stole med et eller flere af vores smukke barborde for en helstøbt totalløsning. Vores bar stole er også velegnede til indretning af caféer, restauranter, barer og aulaer i eksempelvis teatre og biografer.

Møde stole
Få mest muligt ud af dine møder og konferencer med de stilfulde og ergonomiske møde stole fra Sono SSG. En høj siddekomfort sikrer, at alle medarbejdere kan yde deres bedste og fastholde koncentrationen selv til længerevarende arrangementer. Vælg fra et spændende sortiment af kvalitetsrigtige møde stole med fokus på komfort, ergonomi og gode, solide materialer. Hvad enten du søger møde stole med eller uden armlæn, polstret sæde, læderbetræk eller stablebart stel, har vi førsteklasses produkter til stærke, konkurrencedygtige priser.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.