Din søgning giver ingen resultater

Café stole

Café stole

Cafe stole har mange anvendelsesmuligheder. Mange af vore kunder har valgt at bestille stole som konferancestol, kantinestol eller besøgsstol på kontoret. Desuden er der nu mange indehavere af cafeer, restauranter og kaffebarer, som har valgt at indrette sine lokaler med vore kantinestole.

Model
Laminat farve
Sæde
Pris
500
800
 1. Stol Cafe VI
  4 Varianter
  Stol Cafe VI
  Varenummer K102402
  Forventet afsendelse: 03.02.2020
  580,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Stol Cafe VII
  4 Varianter
  Stol Cafe VII
  Varenummer K102397
  Forventet afsendelse: 03.02.2020
  580,- DKK
  Ekskl. moms

Caféstole

Stilfuld indretning
Giv arbejdspladsen nyt liv med de moderne og stilfulde caféstole fra Sono SSG. Stolene har mange anvendelsesmuligheder og er velegnede til såvel komplette indretningsløsninger som til effektfulde detaljer enkeltvis eller gruppevis på udvalgte steder. Hos Sono SSG får du rig mulighed for at bruge din kreative sans og sætte dit personlige præg på virksomhedens indretning. Vi tilbyder nemlig caféstole og matchende borde i et væld af smukke farver og lækre designs. Se aktuelle varer og populære produkter i vores online sortiment og bestil dine nye caféstole allerede i dag.

Sono SSG caféstole
Hos Sono SSG er vi stolte af at kunne tilbyde nogle af de mest populære caféstole på markedet til stærke, konkurrencedygtige online priser. I vores sortiment finder du alt fra de stilfulde og polstrede Hello! stole til de prisvenlige Cafe VII stole, som er fremstillet i laminat for højere slidstyrke og nem rengøring. Du finder også de italiensk inspirerede Espacio caféstole i pasformet træværk eller laminat; velegnede hvis du har brug for at stable dine stole. Sidst men ikke mindst tilbyder vi de populære Q4 stole, også kaldet Conversa stole, som kombinerer solidt træ og elegant forkromet stel med en lækker, polstret siddehynde for optimalt komfort.

De bedste caféstole
Hvilke caféstole du bør vælge, afhænger både af din stil, dit kapacitetsbehov og dit budget. Du bør også overveje, om stolene til tider skal stå udendørs, om du har behov for at stable dem, og om du bør vægte høj siddekomfort eller nem rengøring højest. Rent æstetisk bør valget naturligvis også afspejle de rammer, som stolene skal placeres i. Hvilket signal skal din indretning sende, og hvorledes kan dine caféstole bedst muligt understøtte dette signal? Ved at kopiere det, eller ved at bryde det?

Anvendelsesmuligheder
Takket være det lette og alsidige design, har vores caféstole mange anvendelsesmuligheder. Brug dem som kantinestole, konferencestole, som besøgsstole på kontoret eller som både stilfuld og komfortabel indretning af receptionsområdet. Vores caféstole er også oplagte til spisesteder, caféer, kaffebarer og venteområder i eksempelvis biografer og teatre. Hold en ensartet og stilren indretning med caféstole i samme farve og design eller miks og match vores stole på tværs for et mere personligt udtryk.

Caféstole online
Sono SSG har gjort det nemt at indrette arbejdspladsen med stil. Vi har samlet de bedste produkter på markedet, så du kun behøver at handle ét sted. I vores omfattende sortiment finder du alt, hvad du har brug for til en gennemført indretning, som tilgodeser både produktivitet og æstetik. Udvælg dine favorit caféstole og kombinér dem med et af vores smukke barborde eller caféborde. Du finder også et stort udvalg af elegante konferencemøbler, der ligesom dine caféstole kan være med til at give indretningen et løft og gøre den både tidssvarende og mere funktionel. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller services, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning, så vil vi gøre vores yderste for at hjælpe. På gensyn hos Sono SSG!

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.