Din søgning giver ingen resultater

Espacio Stole

Espacio Stole

Espacio er en elegant italiensk inspireret stol, som kan benyttes i konference- eller møderum, i kantinen, på cafeen eller i en restaurant - over alt hvor mennesker mødes. Stolen leveres med sidde- og rygflade i pasformet træ, har god komfort og kan stables. Stolen leveres i laminat, også i kombination med stofbetrukket sæde, passer godt ind i den danske indretningstradition og kendetegnes ved stor slidstyrke enkel rengøring. Følgende varianter findes af Espacio stolen:

 • Standard, har pasformet laminat/træ både udvendig og indvendig på stolen
 • Plus, er som Standard, men med komfortabelt stofbetrukket sæde
 1. Stol Espacio
  4 Varianter
  Stol Espacio
  Varenummer K102339
  Forventet afsendelse: 20.02.2020
  1.459,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Stol Espacio Plus
  30 Varianter
  Stol Espacio Plus
  Varenummer K109033-09
  Forventet afsendelse: 27.02.2020
  1.385,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Stol Espacio m/armlæn
  4 Varianter
  Stol Espacio m/armlæn
  Varenummer K102341
  Forventet afsendelse: 20.02.2020
  1.627,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Stol Espacio Plus m/armlæn
  30 Varianter
  Stol Espacio Plus m/armlæn
  Varenummer K109034-09
  Forventet afsendelse: 27.02.2020
  1.627,- DKK
  Ekskl. moms

Espacio stole

Italiensk design
Espacio stole er italiensk design, når det er bedst. De smukke og stilfulde træstole har en uovertruffen komfort, det prisvenlige og enkle design taget i betragtning. Derudover har Espacio stole den store fordel, at de kan stables, hvilket gør dem til en særdeles fleksibel indretningsløsning, som er velegnet til dynamiske virksomheder, som ønsker smidige indretningsløsninger, der kan justeres efter behov. Her i webshoppen kan I vælge fra et stort sortiment af de populære Espacio stole. Vi har mange forskellige modeller, farver og stilarter, så her er noget for enhver smag og ethvert budget.

Fleksibel indretningsløsning
De praktiske og lette Espacio stole er nemme at stille frem til møder, konferencer, fester og andre større arrangementer, hvorefter de let og enkelt kan transporteres væk igen for at frigøre dyrebar gulvplads. Da stolene kan stables, kan de hurtigt og uden besvær køres væk på en af vores dertil indrettede transportkøretøjer og opbevares et sted, hvor de ikke optager unødig plads. Dermed har I altid ekstra siddepladser af høj kvalitet lige ved hånden.

Høj siddekomfort
Stablestole har ry for at være stole af ringere kvalitet, som ikke yder god siddekomfort. Sådan behøver det dog ikke at være. Espacio stole forener det bedste fra to verdener, så du både opnår fleksibiliteten og de gode priser fra stablestole og den gode siddekomfort fra traditionelle stole. Dermed behøver du kun én type stol. Optimér siddekomforten ved at vælge vores Espacio stole med påmonteret siddehynde eller en af modellerne med armlæn.

Nem rengøring
Ud over den gode siddekomfort, de attraktive priser og det flotte design, byder Espacio stole på endnu en væsentlig fordel, nemlig den rengøringsvenlige overflade. Espacio stole er med deres laminerede træ særdeles hygiejniske og lette at vaske af, hvilket gør dem meget velegnede til kantiner, restauranter, caféer og lignende. Skal du indrette et lokale til spisning, er Espacio stole således en anbefalelsesværdig løsning, som tilbyder mange kvaliteter i ét møbel.

Sortiment
Sæt dit personlige præg på indretningen ved at vælge netop de Espacio stole, som bedst matcher dine ønsker og din smag. Espacio stole fås i et væld af spændende farver såsom lilla, rød, orange, grøn og blå. Derudover kan du vælge de elegante og klassiske farver såsom hvid, sort og træfarve. Også hvad angår designet, er der rig mulighed for at opnå en individuelt tilpasset løsning, da vi både fører modeller med og uden armlæn og siddehynde. Lad dig inspirere i webshoppen her på siden og bestil dine favorit stole online.

Øvrige indretningsløsninger
Kombinér dine nye Espacio stole med nogle af de andre smarte indretningsløsninger fra Sono SSG. I vores webshop her på siden finder du en lang række kvalitetsborde til attraktive priser i mange forskellige størrelser, designs og udformninger, som sammen med stolene giver en helstøbt løsning til arbejdspladsen. Du finder også praktiske opbevaringsløsninger og udstyr til kantine, kontor og konferencelokaler. Klik på de enkelte møbler for produktdetaljer eller kontakt os for personlig betjening, så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige Espacio stole og det tilbehør, som passer til.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.