Din søgning giver ingen resultater

Hello! Stole

Hello! Stole

Stolen Hello! er en smart og komfortabel stol med mange anvendelsesområder; Hello! kan benyttes i kantiner, på restauranter, på møderum, i receptioner eller som besøgsstole på kontoret.

Vælg selv det understel og den udførelse, som passer dig bedst; med fire faste ben, svingbar på fire ben eller på svingbar cylinder med krydsben eller sokkel. Selve stolen er betrukket med Fame tekstil fra den danske leverandør Gabriel, ægte italiensk læder eller ordinær skindimitation. Vælg din farve i farvepaletten.

Hello stole

Komfort og stil
Hello stole fra Sono SSG forener flere attraktive kvaliteter i ét og samme produkt. Stolene er komfortable, udført i robuste, rengøringsvenlige materialer, har et lækkert, tidssvarende design og fås i så mange forskellige farver og udformninger, at der er noget til enhver smag. Hos Sono SSG finder du Hello stole i alle de nyeste og mest populære modeller til stærke, konkurrencedygtige priser. Stolene kan bestilles online direkte her fra siden og sendes til arbejdspladsen hurtigt og sikkert. Klik på de enkelte produkter for specifikationer og vælg de Hello stole, som bedst matcher jeres ønsker og behov.

Anvendelse
Med deres enkle og stilrene letvægtsdesign er Hello stole velegnede til mange forskellige formål og i adskillige sammenhænge og lokaler. Brug dem i kantinen, møderummet, receptionen, venterummet, i restauranten, caféen eller et hvilket som helst andet sted, hvor der ønskes stole, som på samme tid er pæne, behagelige og nemme at rengøre. Kombinér stolene på kryds og tværs i jeres lokaler, eller opnå et stilrent look ved at indrette med samme model på hele arbejdspladsen. Med Sono SSG og det store udvalg af Hello stole er det kun fantasien, der sætter grænser.

Stel
Få en stol, som nøjagtigt modsvarer dine ønsker. Hos Sono SSG finder du Hello stole i alle afskygninger. Vælg mellem modeller i mange forskellige farver og med varierende funktioner. Se for eksempel vores drejelige stol på cylinder, enten med ben eller på rund sokkel. Se også vores Hello stole med fire ben i fast eller drejelig version. Du kan nemt afgrænse din søgning ved at afkrydse enten fire faste ben, krydsfod, sokkelfod eller spider-ben.

Tekstil
Ud over at vælge stel efter smag og ønske, har du også mulighed for at sætte dit personlige præg på dine Hello stole med et betræk efter eget valg. Hos Sono SSG kan du frit vælge mellem lækker italiensk læder, en elegant skindimitation eller det stilrene Fame tekstil i dansk design. Farvemæssigt spænder udvalget fra de klassiske hvid, grå og sort over smagfulde pasteller til moderne pangfarver såsom lilla, rød og grøn. Se også den spændende safrangule eller smukke limegrønne model. Hello stole giver dig alle regnbuens farver og mere til - direkte ind på arbejdspladsen.

Billige stole
Med Hello stole fra Sono SSG kan alle indrette på stilfuld og funktionel vis, uanset budget. Hello stole fås til særdeles attraktive priser, den gode kvalitet taget i betragtning, og køber du dine Hello stole hos Sono SSG, kan du opnå yderligere besparelser, da vi som online forhandler kan tilbyde priser, som i mange tilfælde ligger under priserne i de fysiske butikker. Kig vores aktuelle sortiment igennem og bestil dine Hello stole til en stærk pris. Vi håber, at du finder de rette stole og ser frem til at betjene dig. Har du spørgsmål til vores produkter eller services, er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive, så vil vi gøre vores yderste for at besvare dine spørgsmål og imødekomme eventuelle særlige forespørgsler.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.