Din søgning giver ingen resultater

Klapstole

Klapstole

Klapstole fra Sono SSG kan opfylde mange forskellige behov og anvendelsesmuligheder. Er du på udkik efter klapstole eller foldbare stole som kan tages frem og pakkes væk, så finder du et bredt udvalg til gode priser hos Sono SSG.
En klapstol er en stol som kan foldes sammen, som bruges som et midlertidigt møbel f.eks. når man holder fest eller har en event i virksomheden. Vi har flere forskellige typer borde og stole, som matcher de fleste behov.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af stole og kontormøbler.

 1. Stol Smart Sort Alu
  Stol Smart Sort Alu
  Varenummer K104507
  Forventet afsendelse: 04.02.2020
  237,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Stol Ark
  2 Varianter
  Stol Ark
  Varenummer K104511
  Forventet afsendelse: 04.02.2020
  347,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Brandsikker Klapstol Toronto
  Brandsikker Klapstol Toronto
  Varenummer K102258
  Forventet afsendelse: 10.02.2020
  498,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Stol Mini
  9 Varianter
  Stol Mini
  Varenummer 34371808
  Forventet afsendelse: 29.01.2020
  568,- DKK
  Ekskl. moms

Klapstole

Topfleksibel løsning
Klapstole fra Sono SSG kan nemt og hurtigt forvandle virksomhedens lokaler til velindrettede konferencefaciliteter, mødelokaler eller festsale. Vores klapstole er behagelige at sidde i og kan tages frem efter behov. Dermed kan du altid tilbyde gæster og mødedeltagere tilstrækkeligt med gode siddepladser. Efter brug kan dine klapstole nemt klappes sammen og stilles væk. De fylder et minimum, når de er slået sammen, og placerer du dem på en trækvogn, opnår du en topfleksibel løsning, som virksomheden kan have glæde af gang på gang.

Høj siddekomfort
Klapstole er ikke bare klapstole. Der findes et enormt udvalg, som spænder fra de billigste modeller af plastic til smukke designmøbler i træ, som til fulde lever op til siddekomforten ved traditionelle stole. Hos Sono SSG finder du klapstole i alle prisklasser, men med det til fælles, at kvaliteten altid lever op til vores høje standarder. Selv ved de billigste modeller er du således garanteret en god siddekomfort.

Farver og designs
Klapstole behøver ikke at være kedelige. Hvad enten I er til det stilrene eller mere vovede look, finder I smarte og tidssvarende modeller i vores sortiment. Både hvad angår farve og design har I mulighed for at sætte jeres individuelle præg på indretningen, da vi aldrig sælger standardløsninger, men tilbyder flere forskellige varianter, og desuden løbende opdaterer og udvider sortimentet. Lad jer inspirere I vores webshop her på siden og vælg jeres favorit klapstole til en attraktiv pris.

De rette klapstole
Hvilken type klapstole I bør vælge, afhænger af jeres behov og budget. Skal jeres klapstole anvendes ofte og i længere tid ad gangen, anbefaler vi, at I vælger nogle af vores mest robuste modeller, gerne med polstret hynde for højere siddekomfort. Er jeres klapstole udelukkende til sporadisk brug eller møder af kortere varighed, kan I spare penge ved at vælge nogle af vores billigere modeller. Bemærk også vores udvalg af stablestole, der giver samme høje fleksibilitet som klapstole, men derudover tilbyder andre funktioner, eksempelvis muligheden for at sætte stolene sammen for en mere elegant opstilling.

Helstøbt look
Brug vores klapstole alene eller kombinér dem med nogle af vores andre smarte indretningsløsninger for et funktionelt og helstøbt look. Udvid interiøret med sammenklappelige borde og få endnu flere muligheder for at opstille præcis det møblement, som passer til den pågældende event. Vi tilbyder også flotte caféborde i lette materialer, som nemt kan flyttes omkring, samt et stort udvalg af opbevaringsløsninger på hjul, så I altid kan medbringe relevante papirer og dokumenter til mødet eller konferencen.

Klapstole online
Hos Sono SSG har vi gjort det nemt at indrette virksomheden med stil. Alle vores møbler kan købes online og sendes direkte til modtageren. I vores omfattende produktkatalog kan I lade jer inspirere og kombinere indretningsløsninger efter behov og smag. Ud over vores populære klapstole finder I blandt andet barstole, spisestole, mødestole og caféstole. Afgiv jeres bestilling allerede i dag og glæd jer til smukke og fleksible indretningsløsninger, som får hverdagen til at glide nemmere. Sono SSG - din genvej til kontormøbler og klapstole online.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.