Din søgning giver ingen resultater

Konferencestole

Konferencestole

Konferencestole fra Sono SSG er funktionelle, komfortable og af højeste kvalitet. Når vi skal bevare koncentrationen og yde vores bedste ved konferencebordet, kræver det at vi sidder behageligt. Du bør naturligvis vælge konferencestole, der passer til det behov I har i din virksomhed. Men faktisk er det ikke altid så enkelt at vælge den helt rigtige løsning. Kontakt os gerne, hvis du ønsker yderligere produktinformationer eller vejledning.

Sono SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

Armlæn
Materiale
Pris
200
2900
 1. Stol ISO
  Stol ISO
  Varenummer K102332-parent
  274,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Stol Spencer
  Stol Spencer
  Varenummer K205595-parent
  369,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Stol Vesta
  Stol Vesta
  Varenummer K102652-parent
  428,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Stol Johan
  Stol Johan
  Varenummer K104545-parent
  437,- DKK
  Ekskl. moms
 5. Stol Nice
  Stol Nice
  Varenummer K104538-parent
  458,- DKK
  Ekskl. moms
 6. Stol FLY
  4 Varianter
  Stol FLY
  Varenummer K116957
  Forventet afsendelse: 24.01.2020
  715,- DKK
  Ekskl. moms
 7. Stol Rumba
  Stol Rumba
  Varenummer K102335-parent
  739,- DKK
  Ekskl. moms
 8. Stol Consensus
  Stol Consensus
  Varenummer K205602-parent
  765,- DKK
  Ekskl. moms
 9. Stol Zare Lav uden armlæn
  Stol Zare Lav uden armlæn
  Varenummer K205604
  Forventet afsendelse: 27.01.2020
  830,- DKK
  Ekskl. moms
 10. Stol Polo
  2 Varianter
  Stol Polo
  Varenummer K103937
  Forventet afsendelse: 27.01.2020
  908,- DKK
  Ekskl. moms
 11. Stol Elva
  3 Varianter
  Stol Elva
  Varenummer K102342
  Forventet afsendelse: 20.02.2020
  1.093,- DKK
  Ekskl. moms
 12. Stol Riva
  Stol Riva
  Varenummer K102333
  Forventet afsendelse: 27.01.2020
  1.806,- DKK
  Ekskl. moms
 13. Stol Nero
  Stol Nero
  Varenummer K102319
  Forventet afsendelse: 20.02.2020
  2.232,- DKK
  Ekskl. moms
 14. Stol Belite
  Stol Belite
  Varenummer K106692-parent
  2.252,- DKK
  Ekskl. moms

Konferencestole - Mødestole - Allround stole

Stilfulde mødelokaler
Hold møder og konferencer i stilfulde rammer med Sono SSG Konferencestole - Mødestole. Vi er totalleverandør af indretningsløsninger til erhvervslivet og tilbyder et bredt og varieret udvalg af kvalitetsmøbler med fokus på både æstetik og komfort. Indret virksomhedens mødelokaler med vores Konferencestole, kantinestole, mødestole og tilhørende borde og få en gennemført løsning med høj siddekomfort. Vælg mellem mange forskellige modeller, farver og materialer og sammensæt en løsning, som tilgodeser jeres præferencer med hensyn til stil, funktionalitet og pris.

Effektive møder
Gode Konferencestole - Mødestole er et must, for at alle mødedeltagere kan deltage aktivt og yde deres bedste under mødet. En optimal indsats er betinget af en god siddekomfort, så fokus kan holdes på det centrale, nemlig mødets indhold. Sidder man dårligt under et møde, bliver man både rastløs og utilpas og har sværere ved at koncentrere sig. Nye, ergonomisk korrekte Konferencestole - Mødestole er således ikke kun en investering i medarbejdernes komfort, men også i mødernes effektivitet og succes.

Optimale rammer
På såvel interne møder i virksomheden som til større sammenkomster med udefrakommende mødedeltagere er det vigtigt med gode fysiske rammer, som appellerer til kreativiteten, udtrykker virksomhedens visioner og mål samt sikrer tilstrækkeligt med gode, komfortable siddepladser til alle. Helt konkret handler det om, at Konferencestole - Mødestole og borde skal passe sammen i højden, at møblerne passer til det pågældende rum, så det er nemt at komme omkring, og at kapaciteten modsvarer behovet.

De bedste Konferencestole - Mødestole
Hvilke Konferencestole - Mødestole I skal vælge, afhænger således af mange forskellige faktorer. Skal der holdes længerevarende møder, anbefaler vi Konferencestole - Mødestole med maksimal siddekomfort, gerne med armlæn og polstring. Til mindre lokaler kan det være en fordel at vælge nogle af de pladsbesparende Konferencestole - Mødestole, og til lokaler, som anvendes til flere forskellige formål, vil Konferencestole - Mødestole der kan stables eller nemt flyttes til side være at foretrække. Stil- og farvemæssigt bør valget af Konferencestole - Mødestole harmonere med detaljer såsom belysning, vægfarver og øvrigt interiør. Vigtigst er det dog, at jeres Konferencestole - Mødestole passer til bordet, og derfor anbefaler vi altid, at disse købes sammen.

Sortiment
Hos Sono SSG er vi stolte af at kunne tilbyde et af markedets bedste udvalg af Konferencestole - Mødestole. I vores omfattende sortiment finder du Konferencestole - Mødestole i alverdens udformninger, i varierende prisklasser og i mange forskellige farver. Hvad enten du er til det klassiske eller det utraditionelle, vil du kunne vælge fra et varieret varekatalog med kvalitetsmøbler til stærke priser. Vi har mange års erfaring indenfor indretning til erhvervslivet og ved, hvad der skal til for at sætte de bedst mulige rammer. Det betyder, at alle produkter i vores sortiment er håndplukket med et professionelt og kritisk blik for at sikre dig den bedst mulige løsning.

En professionel løsning
Køb dine Konferencestole - Mødestole hos Sono SSG og få pålidelighed, professionalisme og høj service under alle dele af handlen. Vi har specialiseret os i indretning af velfungerende arbejdspladser og kan derfor yde optimalt på netop vores felt. Vi forhandler møbler til både små og store virksomheder indenfor alle tænkelige brancher, og vi har helt sikkert også den rette løsning til jer. Lad jer inspirere i vores online sortiment eller kontakt os for at høre mere om vores udvalg af Konferencestole - Mødestole.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.