Din søgning giver ingen resultater

Loungestole

Loungestole


Få inspiration til moderigtig indretning med Sono SSG Loungestole ved at kontakte vores kundeservice per telefon eller live chat. Vores medarbejdere har mange års erfaring i professionelle og kreative erhvervsindretninger og kan hjælpe med at sammensætte den rette løsning i henhold til jeres ønsker og budget.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af stole og kontormøbler.

 1. Stol Amsterdam
  1 Varianter
  Stol Amsterdam
  Varenummer K108371
  Forventet afsendelse: 27.01.2020
  2.050,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Stol Hannah grå polstret
  Stol Hannah grå polstret
  Varenummer K113722
  Forventet afsendelse: 27.01.2020
  1.130,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Stol Hannah grøn polstret
  Stol Hannah grøn polstret
  Varenummer K113723
  Forventet afsendelse: 27.01.2020
  1.130,- DKK
  Ekskl. moms
 4. 1.614,- DKK
  Ekskl. moms
 5. Stol Monaco
  4 Varianter
  Stol Monaco
  Varenummer K108374
  Forventet afsendelse: 27.01.2020
  1.884,- DKK
  Ekskl. moms
 6. Stol Lyon
  3 Varianter
  Stol Lyon
  Varenummer K108383
  Forventet afsendelse: 27.01.2020
  5.537,- DKK
  Ekskl. moms
 7. Stol Barcelona
  3 Varianter
  Stol Barcelona
  Varenummer K108389
  Leveringstid: Må bekræftes
  5.539,- DKK
  Ekskl. moms
 8. Sofa Lyon
  3 Varianter
  Sofa Lyon
  Varenummer K108386
  Forventet afsendelse: 27.01.2020
  9.018,- DKK
  Ekskl. moms
 9. Sofa Barcelona
  2 Varianter
  Sofa Barcelona
  Varenummer K108392
  Leveringstid: Må bekræftes
  10.465,- DKK
  Ekskl. moms

Loungestole

Imødekommende indretning
Pift arbejdspladsen op med de flotte og moderne Loungestole fra Sono SSG. Brug dem i receptionen, venterummet, aulaen eller et hvilket som helst andet sted, hvor der ønskes en elegant og imødekommende indretning, som signalerer professionalisme og god smag. Sono SSG Loungestole fås i en perlerække af smukke designs og glade farver, som sætter prikken over i`et på enhver indretning. Lad dig inspirere i vores webshop her på siden eller kontakt Sono SSG for at høre meget mere om, hvordan du skaber en kreativ og imødekommende indretning med vores smukke Loungestole.

Loungestole
Byd kunder, samarbejdspartnere og øvrige besøgende velkommen med stil. Førstehåndstrykket er ekstremt vigtigt for det samlede indtryk, og med Sono SSG Loungestole kan du sammensætte en indretning, som udstråler både seriøsitet, nytænkning og klasse. Lad de besøgende slænge sig i designperler såsom den burgundrøde Lyon sofa, den forårsgrønne Barcelona stol eller vores smukke grå Milan stol. Vi har noget for enhver smag, og vi har helt sikkert også de rette Loungestole til netop jeres arbejdsplads.

Loungebord
Kombinér dine loungestole med et flot bord, som passer til. Sono SSG Loungestole byder på et stort udvalg af moderne borde, som passer perfekt til vores stole og sofaer. Se for eksempel vores stilfulde Amsterdam bord med hvid bordplade og sort stel, som vil fuldende indretningen. Brug bordet til et udvalg af magasiner og blade, til at pynte op med blomster og dekorationer eller på anden vis sætte en personlig detalje på rummet. Bordet er også et must, såfremt de besøgende tilbydes drikkelse og har brug for et sted at placere kopper og glas. Se vores aktuelle udvalg af Loungestole i webshoppen her på siden og vælg dit favorit bord.

Loungestole online
Køb dine Loungestole online og få høj kvalitet til lave priser. Hos Sono SSG kan alle produkter bestilles online, og vi sender lige til døren, hurtigt og sikkert. I vores webshop finder du kvalitetsmærker såsom Lyon, Amsterdam, Barcelona, Monaco og Madrid; Loungestole som både i stil, komfort og slidstyrke er noget af det absolut bedste på markedet. Klik på de enkelte produkter for uddybende information og bestil nemt og sikkert med ganske få klik. Sono SSG Loungestole pifter arbejdspladsen op - helt enkelt.

Inspiration

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.