Din søgning giver ingen resultater

Plastikstole

Plastikstole

Plastikstole eller Stabelstole er en fleksibel og pladsbesparende løsning, som nemt og elegant tilpasser antallet af siddepladser efter behov. Brug Plastikstole - Stabelstole i konferencerummet, caféen, festsalen eller på et hvilket som helst sted, hvor der ønskes en dynamisk indretning. Hos Sono SSG finder du Plastikstole / Stabelstole af høj kvalitet og med en god siddekomfort, så der opnås en på samme tid funktionel og behagelig løsning.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af stole og kontormøbler.

 1. Stol Aspen Rød
  Stol Aspen Rød
  Varenummer K103949
  Forventet afsendelse: 03.02.2020
  242,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Stol Beta
  2 Varianter
  Stol Beta
  Varenummer K102389
  Forventet afsendelse: 03.02.2020
  223,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Stol Oslo
  2 Varianter
  Stol Oslo
  Varenummer K103944
  Forventet afsendelse: 03.02.2020
  424,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Stol Unite
  4 Varianter
  Stol Unite
  Varenummer K108406
  Leveringstid: Må bekræftes
  253,- DKK
  Ekskl. moms
 5. Stol Unite m/armlæn
  4 Varianter
  Stol Unite m/armlæn
  Varenummer K108400
  Forventet afsendelse: 03.02.2020
  297,- DKK
  Ekskl. moms

Plastikstole - Stabelstole

Flotte møbler til jeres arrangement
Skal virksomheden holde et større arrangement, en event eller en konference, og ønsker I at fremvise et stilfuldt indrettet lokale med gode, komfortable siddepladser til alle? I langt de fleste virksomheder er der behov for en fleksibel løsning, så de store lokaler kan bruges til flere forskellige formål. Med Sono SSG Plastikstole - Stabelstole kan I nemt fremtrylle et elegant lokale med masser af siddepladser, og hurtigt rydde stolene væk igen, når der er brug for gulvplads. Dermed udnyttes virksomhedens kvadratmeter optimalt, og I kan afholde selv større arrangementer i egne lokaler fremfor at skulle leje dyre kursusfaciliteter.

Pladsbesparende indretning
I modsætning til traditionelle stole har Plastikstole - Stabelstole den store fordel, at de kan ryddes væk og kun fylder et minimum, når de er stablet. Dermed spares der dyrebar gulvplads og opnås et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der lynhurtigt kan stables arrangementer på benene, så der aldrig er langt fra idé til handling. For at få mest muligt ud af jeres Plastikstole - Stabelstole anbefaler vi, at I placerer dem på en trækvogn, så de nemt kan køres frem efter behov og transporteres over selv større afstande. I kategorien ”transport og løft” kan I se nogle af de løsninger, som med fordel kan tilvælges, når I køber Plastikstole - Stabelstole.

Høj komfort
Plastikstole - Stabelstole og klapstole har ry for at være mindre behagelige end traditionelle stole. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Sono SSG forhandler vi udelukkende Plastikstole - Stabelstole, hvis siddekomfort lever op til vores høje kvalitetskrav. Dermed er I altid sikret en løsning, hvor komfort og funktionalitet er i top. Vælg mellem Plastikstole - Stabelstole med og uden armlæn og/eller polstrede hynder og få nøjagtigt den løsning, I foretrækker.

Udvalg
Indret med stil og udtryk virksomhedens profil med det store udvalg af Sono SSG Plastikstole - Stabelstole. Vi har noget for enhver smag, hvad enten I foretrækker det klassiske og tidløse eller et topmoderne look med stærke farver og iøjnefaldende materialer og designs. Se for eksempel vores elegante konferencestole i sort og stål, de populære og rengøringsvenlige kantinestole samt de smarte røde Plastikstole - Stabelstole, som vil give helt nyt liv til jeres kursuslokaler. Også prismæssigt er her noget for enhver, fra de eksklusive højkvalitets modeller til de prisvenlige stole, som gør det muligt at indrette til en særdeles attraktiv pris.

Eksperter i indretning
Køb dine Plastikstole - Stabelstole hos Sono SSG og få en professionel løsning, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje. Vi er eksperter i indretningsløsninger til erhvervslivet og tilbyder et bredt sortiment af møbler og udstyr, der kan kombineres på kryds og tværs. Brug vores Plastikstole - Stabelstole alene eller få en totalløsning ved at kombinere dem med nogle af vores mange flotte borde. Lad dig inspirere i produktkataloget her på hjemmesiden eller kontakt os for yderligere information om vores Plastikstole - Stabelstole.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.