Din søgning giver ingen resultater

Miljø & Sikkerhed

Miljø & Sikkerhed

Her kan du finde vores store udvalg af udemøbler, udendørs askebægre, skraldespande, snerydningsudstyr og dørmåtter. Sono SSG er din totalleverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning der kan forbedre din arbejdsplads. Vi har kontormøbler, konferencemøbler, garderober og opbevaringsreoler til kontorer, værksted, eller industrivirksomheden - altsammen til stærkt konkurrencedygtige priser.

Udemiljøet

Moderne indretningsløsninger
Sono SSG er eksperter i indretningsløsninger til udemiljøet og kan tilbyde et bredt sortiment af moderne og funktionelle produkter til arbejdspladsen. Se for eksempel vores populære bænkeborde, de praktiske udendørs askebægre, robuste cykelstativer, bløde dørmåtter samt skraldespande i alverdens størrelser, farver og designs. Du finder også udstyr til effektiv snerydning og saltning. Dermed behøver du kun at handle ét sted, når du skal indrette og vedligeholde udemiljøet.

Bænkebord
Giv udemiljøet nyt liv med et flot og komfortabelt bænkebord fra Sono SSG. Vi tilbyder modeller i mange forskellige udformninger, alle produceret i robust, trykimprægneret træ, som forlænger levetiden og får møblet til at fremstå pænt år efter år med et minimum af vedligeholdelse. Med et bænkebord har I altid praktiske siddepladser til rådighed. Det robuste design sikrer, at møblet ikke vælter i blæsevejr, bliver stjålet eller ødelagt under hårdt vejr. Køb Sono SSG bænkebord og glæd jer til komfortable frokostpauser i det fri.

Cykelstativ
Et cykelstativ er et must-have til udemiljøet. Cyklisterne vil værdsætte et praktisk og let tilgængeligt sted, hvor de kan parkere og aflåse deres cykler, og som virksomhedsejer kan du glæde dig over pæne og ryddelige omgivelser uden cykler, der dækker for udstillingsvinduer, blokerer døre eller på anden vis virker forstyrrende for udemiljøet. Sono SSG fører cykelstativer i mange forskellige størrelser og udformninger, så her er noget for ethvert behov.

Skraldespande til udemiljøet
Flyder det med affald på virksomhedens udearealer? Undgå tidskrævende oprydning og forskøn udemiljøet med praktiske og rummelige skraldespande fra Sono SSG. Udemiljøet er en vigtig del af virksomhedens ansigt udadtil, og en god skraldespand er en prisvenlig investering med en stor effekt. Placér skraldespanden på et synligt sted og reducér mængden af efterladt affald markant til glæde for alle, der færdes i udemiljøet.

Dørmåtter
I de kolde og våde måneder kan det være en udfordring at holde indgangspartiet rent og tørt. Derfor kan det være en god idé at forbinde inde- og udemiljøet med en pæn dørmåtte. Sono SSG dørmåtter har en god absorberingsevne og hjælper derfor aktivt med til at reducere mængden af sne, slud og snavs, som slæbes indenfor. Dermed kan der bibeholdes et pænt og rart indeklima og spares dyrebar tid til rengøring.

Inspiration til udemiljøet
Glæd dig til et mere stilrent og funktionelt look i udemiljøet. Lad dig inspirere i vores webshop her på siden og udvælg dine favoritter blandt vores mange produkter. Vi sender lige til døren og står gerne til rådighed, såfremt I har spørgsmål eller særlige forespørgsler. Gå de skiftende årstider velforberedt i møde med de praktiske og robuste Sono SSG møbler til udemiljøet.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.