Din søgning giver ingen resultater

Askebæger

Askebæger

Askebægre i stål er en god løsning til udendørs rygeområder i virksomheden. Askebægre findes i mange stilfulde modeller, størrelser og farver, og sikre en lang levetid for et udendørsaskebæger, der skal bruges året rundt af mange medarbejdere. Hos Sono SSG er det nemt at finde et askebæger, som er både smukt og funktionelt. Se vores store udvalg af askebægre i bedste kvalitet her på siden, og vælg blandt fritstående og vægthængte askebægre.

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af indretning til kontor og lager.

 1. Askebæger Hekla Grafit Grå
  Askebæger Hekla Grafit Grå
  Varenummer K102131
  Forventet afsendelse: 17.02.2020
  1.416,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Askebæger Vesuv Grafit Grå
  Askebæger Vesuv Grafit Grå
  Varenummer K102129
  Forventet afsendelse: 03.02.2020
  3.436,- DKK
  Ekskl. moms

Askebæger

Pænt, brandsikkert udeareal
Slip for cigaretskodder, som ligger og flyder på udendørsarealerne og nedsæt aktivt risikoen for brand med et flot og sikkert udendørs askebæger fra Sono SSG. Vi har et stort udvalg af robuste askebægre, som er specielt designet til udendørs brug. Brug vores askebæger på virksomhedens rygearealer, på offentlige pladser, banegårde, i baggårde og andre steder, hvor der ønskes et pænt, ryddeligt og brandsikkert udeareal.

Sortiment
Sono SSG er eksperter i indretning af udendørs arealer, og vi har nøje sammensat vores produktkatalog, så det opfylder alle behov og krav, man måtte have til et funktionelt udemiljø. Vores udendørs askebæger fås i mange forskellige modeller, størrelser og farver, så I kan få en model, der matcher den øvrige indretning, og som kan integreres på en diskret, men funktionel måde. Se for eksempel vores flotte, røde Vesuv askebæger, det elegante sorte Smalviva askebæger eller det klassiske grafitgrå Etna askebæger. Uanset jeres smag har vi helt sikkert det rette askebæger i et lækkert design.

Fritstående eller væghængt
Ud over variationer indenfor farve, størrelse og design, tilbyder vi også valgfrihed med hensyn til, hvordan jeres nye askebæger skal placeres. I vores sortiment finder I både det fritstående askebæger, som er nemt at opstille, hvor som helst I ønsker det, samt det smarte, pladsbesparende askebæger til vægophæng, som er særlig velegnet til arealer med begrænset plads. Det væghængte askebæger er desuden med til at lette rengøringen, når der skal fejes, skovles sne eller ryddes blade sammen. Kig i vores online sortiment og se de mange forskellige modeller indenfor både det fritstående og det væghængte askebæger.

Lang levetid
Et udendørs askebæger skal kunne holde til lidt af hvert. Det er vigtigt, at det kan modstå både varme og kulde, og at det ikke ruster trods regn, dug og sne. Det er også vigtigt, at materialet er frostsikkert, så det kan stå udendørs om vinteren uden at få skader. Et Sono SSG askebæger er fremstillet af robust stål, som er et meget slidstærkt og vejrbestandigt materiale. Det betyder, at I kan lade jeres askebæger stå udendørs uanset vejrforholdene. Vores askebæger er desuden designet med en høj sikkerhed for øje, så selv brændende skodder kan kastes deri uden risici.

Flot udendørs askebæger
Et askebæger er ikke bare et askebæger. Hos Sono SSG har vi en ambition om, at vores produkter skal forene både æstetik, funktionalitet og sikkerhed. Derfor forhandler vi udelukkende førsteklasses askebægre fra gode mærker, hvis produkter lever op til disse krav. Vi lægger vægt på, at et askebæger ikke kun skal opfylde en praktisk funktion, men at det også skal være pænt at se på og kunne indgå i den øvrige indretning. Har I spørgsmål til vores produkter, er I altid meget velkomne til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at rådgive og imødekomme eventuelle særlige forespørgsler.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.