Din søgning giver ingen resultater

Cykelstativ

Cykelstativ

Cykler bør parkeres i et cykelstativ. Cykelstativet findes i flere varianter og udformninger, og benyttes for eksempel udenfor butikker, indkøbscentre, skoler og andre steder. Ofte i nærheden af parkeringspladser. Når cyklen parkeres er det normalt at låse cyklen fast til et cykelstativ. Se vort udvalg af gode cykelstativer.

 1. Cykelstativ Skanør 3 pladser
  Cykelstativ Skanør 3 pladser
  Varenummer K108997
  Forventet afsendelse: 07.02.2020
  431,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Cykelstativ Skanør 5 pladser
  Cykelstativ Skanør 5 pladser
  Varenummer K108998
  Forventet afsendelse: 07.02.2020
  712,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Cykelstativ Columba
  Cykelstativ Columba
  Varenummer K100828
  Forventet afsendelse: 13.02.2020
  1.166,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Cykelstativ Gemini
  Cykelstativ Gemini
  Varenummer K100829
  Forventet afsendelse: 13.02.2020
  2.360,- DKK
  Ekskl. moms

Cykelstativ

En nation af cyklister
Danmark er en nation af cyklister, hvilket stiller krav til den udendørs indretning. Slip for cykler op ad vinduer og husmure, væltede cykler og cykler, som spærrer for indkørsler og døre. Med et elegant cykelstativ fra Sono SSG kan du aktivt signalere, hvor du ønsker cyklerne placeret. Dermed opnås et pænt, ryddeligt og funktionelt udemiljø, og cyklisterne vil værdsætte, at de har et ordentligt sted at parkere deres cykler og låse dem fast.

Anvendelse
Eftersom stort set alle danskere ejer en cykel, er der ikke grænser for, hvor der med fordel kan placeres et cykelstativ. Brug det foran indkøbscentret, skolen, arbejdspladsen, caféen, tandlægen, ja kort sagt overalt hvor der færdes mange mennesker. Et cykelstativ er praktisk at stille i nærheden af andre parkeringspladser eller ud til gaden, hvor det er nemt at få øje på og adgang til. Jo mere synligt et cykelstativ er, jo større er chancen for, at det bliver benyttet.

Sortiment
Sono SSG cykelstativ fås i en lang række forskellige størrelser og designs, så der er noget til ethvert behov. Vi har det lille, diskrete cykelstativ med kun tre pladser, velegnet til placering foran en butik eller frisør, til et indgangsparti eller til opstilling ved et fortov. Vi har også det større og mere kapacitetstunge cykelstativ til steder, hvor der er behov for flere parkeringspladser. Det store cykelstativ kan efter behov udvides ved at stille flere stativer i forlængelse af hinanden. Dermed kan parkeringspladsen udvides ubegrænset.

Til private og erhverv
Hos Sono SSG er vi specialister i indretning til erhverv, men vi leverer også til privatkunder og offentlige virksomheder. Da vores cykelstativ er både slidstærkt, pænt og prisvenligt, er det velegnet til såvel virksomheder, offentlige kontorer og institutioner som private boliger. Som privatkunde har du dermed mulighed for at købe møbler af professionel kvalitet til samme attraktive vilkår som erhvervskunder.

Cykelstativ online
Handler du hos os, kan du bestille og betale dit cykelstativ online og få det leveret lige til døren. Dermed sparer du både tid og besvær og får adgang til de attraktive online priser. Alle vores produkter er tilgængelige i webshoppen her på siden, så du kan danne dig et overblik og vælge netop det cykelstativ, som bedst matcher dit budget og dine ønsker. Er du i tvivl om, hvilket cykelstativ du bør vælge, eller har du spørgsmål til vores produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning.

Udendørs indretning
Kombinér dit nye cykelstativ med nogle af de andre smarte indretningsløsninger fra Sono SSG og få et elegant og komplet udemiljø med høj funktionalitet. I vores sortiment finder du blandt andet udendørs askebægre, flotte bænkeborde, dørmåtter og produkter til snerydning. Ved at kombinere mulighederne på kryds og tværs kan du skræddersy en indretning, som både stil- og funktionsmæssigt lever op til de højeste kvalitetskrav.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.