Din søgning giver ingen resultater

Rengøring

Rengøring

Rengøring er en vigtig opgave der bør udføres jævnligt på arbejdspladsen, for at undgå dårligt indeklima og arbejdsmiljø. God rengøring kræver de rigtige redskaber og produkter til rengøringsopgaverne. Sono SSG`s udvalg af solide og praktiske rengøringsvogne giver dig mulighed for at bringe rengøringen af kontoret eller arbejdspladsen til et professionelt niveau. Om det er almindelig rengøring, trappevask eller en grundig bygningsrengøring der skal udføres, så er du hurtigere færdig med et bedre resultat, når du anvender en rengøringsvogn.

Sono SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

 1. Rengøringsvogn Savalen
  Rengøringsvogn Savalen
  Varenummer K102105
  Forventet afsendelse: 17.02.2020
  1.433,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Rengøringsskab
  Rengøringsskab
  Varenummer 71889-0101
  Forventet afsendelse: 17.02.2020
  2.542,- DKK
  Ekskl. moms

Rengøringsvogne

Gør rengøringen til en leg
Sono SSG rengøringsvogne gør rengøringen til en leg. Vi har et stort udvalg af professionelle rengøringsvogne i robust og brugervenligt design, specielt udviklet til erhvervslivet. Vælg mellem rengøringsvogne i mange forskellige størrelser, udformninger, farver og med varierende funktioner. I vores sortiment finder du også praktiske kurve på hjul, velegnet til eksempelvis vasketøj, rummelige rengøringsskabe samt et væld af praktisk tilbehør. Alle vores rengøringsvogne kan bestilles online direkte her fra siden og sendes til arbejdspladsen hurtigt og sikkert. Læs mere om mulighederne ved at klikke på de enkelte produkter eller kontakt os for personlig betjening og gode råd.

Funktioner
Rengøringsarbejde er fysisk hårdt og kræver godt, ergonomisk udstyr. Mangelfuldt eller utilstrækkeligt udstyr kan forårsage nedslidning, arbejdsskader og øget sygefravær. Heldigvis er det nemt at optimere arbejdsprocesserne, så rengøringen bliver både nemmere, hurtigere og mere skånsom for kroppen. Med Sono SSG rengøringsvogne kan relevante remedier nemt transporteres omkring. De kraftige hjul sikrer en let kørsel, og vognen hjælper til bedre arbejdsstillinger samt forsvarlig opbevaring af rengøringsmidler. Takket være det store udvalg er det nemt at finde netop de rengøringsvogne, som bedst opfylder konkrete behov og ønsker. Vi har løsninger til både den lettere, daglige rengøring og de mere krævende opgaver.

Ergonomiske rengøringsvogne
Uanset rengøringsarbejdets omfang og art, kan Sono SSG rengøringsvogne øge arbejdstempoet og nedsætte risikoen for overbelastning af led og muskler. Alle vores rengøringsvogne er designet med afsæt i ambitionen om bedre ergonomi og sundere arbejdsstilling. Vi forhandler udelukkende produkter, som lever op til vores høje kvalitetskrav, og hvor funktionalitet, gode, robuste materialer og et ergonomisk design er medtænkt. Dermed er du altid sikret en professionel løsning af høj kvalitet, når du køber rengøringsvogne hos os.

Sortiment
Glæd dig til nemmere, hurtigere og mere problemfri rengøring med Sono SSG rengøringsvogne. I vores omfattende produktsortiment finder du blandt andet de let manøvrebare Robin rengøringsvogne, de elegante og pladsbesparende Linnea rengøringsvogne og de kapacitetstunge rengøringsvogne, der leveres komplet med alt, hvad du har brug for til rengøringsarbejdet såsom spande, kurv, affaldsstativ, krogophæng, redskabsholdere og fejebakkeholder. Derudover byder vognen på smarte ergonomiske håndtag med praktisk højdejustering, så den passer til alle medarbejdere samt hjul med bremser for højere sikkerhed.

Professionel vejledning
Er du i tvivl om, hvilke rengøringsvogne du bør vælge, eller har du generelle spørgsmål til Sono SSGs produkter, service og handelsbetingelser, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen, og vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefon og live chat for at vejlede og informere. Med vores ekspertise og professionelle udstyr kan du gøre en afgørende forskel for hele virksomheden. Kontakt os allerede i dag og kom et skridt nærmere en mere effektiv, skånsom og tidsbesparende rengøring med Sono SSG rengøringsvogne.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.