Din søgning giver ingen resultater

Snerydning

Snerydning

Snerydning har til formål at bortskaffe sne og is fra virksomhedens arealer, hvor den er eller kan være til fare for medarbejderne. Sono SSG har et bredt sortiment af snerydningsudstyr, så vi har også den rigtige løsning til dine snerydningsbehov. Vores udvalg af snerydningsudstyr inkluderer sneplove i forskellige størrelser, sand- og saltspreder samt sand- og saltbeholdere.

Sono SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

 1. Sandspreder Ø300mm luftgummihjul
  Sandspreder Ø300mm luftgummihjul
  Varenummer K104304
  Forventet afsendelse: 06.02.2020
  2.923,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Sneplov 1500mm
  Sneplov 1500mm
  Varenummer K101607
  Forventet afsendelse: 12.02.2020
  13.061,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Sneplov 2000mm
  Sneplov 2000mm
  Varenummer K101608
  Forventet afsendelse: 12.02.2020
  14.173,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Sneplov 2500mm
  Sneplov 2500mm
  Varenummer K101609
  Forventet afsendelse: 06.02.2020
  17.102,- DKK
  Ekskl. moms
 5. Sneplov 3000mm
  Sneplov 3000mm
  Varenummer K101610
  Leveringstid: Må bekræftes
  20.473,- DKK
  Ekskl. moms

Snerydning

Produkter til snerydning
Snerydning bliver en leg med Sono SSG. Vi fører et stort udvalg af moderne og højeffektive produkter til snerydning og saltning på virksomhedens udendørs arealer. Produkterne er specielt udviklet til professionel brug, hvilket er din garanti for høj ydeevne og lang levetid. Vi leverer lige til døren og tilbyder stærke online priser og hurtig ekspedition. Afgiv din bestilling allerede i dag, så er du godt klædt på til vinteren.

Vær beredt
Det danske vejr er lunefuldt. Selvom kalenderen siger forår, kan temperaturen pludselig styrtdykke, og sneen begynde at falde. En virksomhed som er velforberedt på vejrskift, kan spare både tid og penge, når det bliver nødvendigt med snerydning. Sono SSG forsyner jer med de bedste hjælpemidler på markedet, så I kan klare opgaven i en fart og sikre, at hverdagen atter glider nemt.

For sikkerhedens skyld
Mangelfuld snerydning kan være til fare for alle, der færdes på virksomhedens arealer. Alligevel er det en opgave, som ofte nedprioriteres, da den, grundet mangelfuldt udstyr, kan være en både tidskrævende og fysisk hård opgave. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Sono SSG har sammensat et komplet produktprogram til effektiv snerydning, som gør opgaven både skånsom for kroppen og nem at udføre.

Anvendelse
Med Sono SSG produkter til snerydning, kan I fjerne både is og sne fra virksomhedens udendørs arealer. Vær særlig opmærksom på fortove, asfalterede stier, parkeringspladser, legeområder og andre steder, hvor der færdes mennesker. Snerydning er vigtig, uanset virksomhedens størrelse og art. Gå ikke på kompromis med sikkerheden, men forbered jer på vinteren allerede i dag og køb produkter til snerydning hos Sono SSG.

Produkter til snerydning
I vores snerydning sortiment finder du alt, hvad du har brug for, for at holde udearealerne sikre og let fremkommelige. Vores udvalg inkluderer kraftige sneplove i forskellige størrelser, sand- og saltspredere samt sand- og saltbeholdere. Vores sneplove kan nemt monteres på en truck og fås i mange forskellige udformninger, så I kan komme rundt i alle hjørner og kroge uden at skulle forlade det varme førerhus. Salt og sand eliminerer glatte overflader og forlænger effekten af jeres snerydning.

Professionel forhandler
Køb udstyr til snerydning hos Sono SSG, så er du garanteret høj service og professionel behandling under alle dele af handlen. Vi er eksperter i produkter til udemiljøet og forhandler udelukkende førsteklasses varer fra førende producenter, hvor funktionalitet og kvalitet lever op til vores høje standarder. Se aktuelle varer i vores webshop her på siden eller kontakt os for personlig betjening og gode råd til effektiv og økonomisk snerydning.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.