Din søgning giver ingen resultater

Stiger og stilladser

Stiger og stilladser

Stiger og stilladser fra Sono SSG findes i mange solide og robuste modeller, som gør din arbejdsplads bedre og sikre. Vi tilbyder trappestiger som leveres med monteret værktøjshylde, flytbare lagertrapper med rækværk som giver en sikker og stabil arbejdsplads, samt teleskopstiger i professionel kvalitet. Vores lagerstiger kan benyttes ved pallereol, lagerreol osv., og er nemme at stille op og tage ned igen. Hvis du har flere forskellige behov som stigen skal opfylde, tilbyder vi en professionel 3-delt kombi-stige med stigefod som kan benyttes som udtræksstige eller som fritstående trappestige. Se også vores udvalg inden for stilladser, så som hobbystilladset produceret i aluminium med justerbar arbejdshøjde og et stillads med hjul, der kan benyttes både ved indendørs og udendørs arbejde.

Sono SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

 1. Trappestige 3 - 6 trin
  4 Varianter
  Trappestige 3 - 6 trin
  Varenummer K104725
  Forventet afsendelse: 01.08.2019
  325,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Trappestige Slimstep
  Trappestige Slimstep
  Varenummer K104737
  Forventet afsendelse: 01.08.2019
  666,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Trappestige Proff 2 - 4 trin
  3 Varianter
  Trappestige Proff 2 - 4 trin
  Varenummer K104729
  Forventet afsendelse: 01.08.2019
  1.104,- DKK
  Ekskl. moms
 4. 1.305,- DKK
  Ekskl. moms
 5. 1.340,- DKK
  Ekskl. moms
 6. Trappestige Easystep 2 - 4 trin
  3 Varianter
  Trappestige Easystep 2 - 4 trin
  Varenummer K108339
  Forventet afsendelse: 01.08.2019
  1.673,- DKK
  Ekskl. moms
 7. 1.845,- DKK
  Ekskl. moms
 8. Teleskopstige
  2 Varianter
  Teleskopstige
  Varenummer K104739
  Forventet afsendelse: 01.08.2019
  2.620,- DKK
  Ekskl. moms
 9. Kombisstige
  3 Varianter
  Kombisstige
  Varenummer K104761
  Forventet afsendelse: 01.08.2019
  3.076,- DKK
  Ekskl. moms
 10. Flytbar lagertrappe 6 - 12 trin
  4 Varianter
  Flytbar lagertrappe 6 - 12 trin
  Varenummer K104745
  Forventet afsendelse: 01.08.2019
  6.283,- DKK
  Ekskl. moms

Stiger og stillads

Stiger og stillads til alle formål
Køb sikkerhedsgodkendte stiger og stillads hos landets førende forhandler af erhvervsinventar og indretningsløsninger. Sono SSG tilbyder stiger og stillads til ethvert formål fra nogle af de dygtigste producenter på markedet. Vi fører alt fra traditionelle trappestiger og teleskopstiger til alsidige kombistiger og robuste stilladser i mange forskellige mål og udformninger. Sono SSG stiger og stillads kan bestilles og betales online - og fås til stærke, konkurrencedygtige priser.

Kom sikkert i højden
Sæt produktiviteten i vejret med de praktiske stiger og stillads fra Sono SSG. Vi gør det nemt at nå de øverste hylder på lageret og i butikken samt at arbejde effektivt og sikkert i højden, både indendørs og udendørs. Produkterne er udarbejdet med fokus på god ergonomi og høj sikkerhed, så arbejdstempoet kan sættes i vejret på tryg og komfortabel vis. Brug vores stiger og stillads på byggepladsen, under renoveringsarbejdet, på kontoret, i værkstedet og i den industrielle virksomhed - kort sagt hvor som helst hvor der er behov for at komme i højden på nem, komfortabel og sikker vis.

Kvalitetsløsninger
Sono SSG stiger og stillads forbedrer sikkerheden på arbejdspladsen. Produkterne er nøje gennemtestet, lever op til gældende sikkerhedskrav og er godkendt til brug på arbejdspladsen. Dermed kan du trygt anvende dem på arbejdspladsen til selv de mest krævende opgaver. Hos Sono SSG er vi eksperter i arbejdsudstyr til erhvervsbrug og har nøje udvalgt vores produkter med henblik på at kunne tilbyde vores kunder løsninger af højeste kvalitet, hvor sikkerheden er i top. Uanset hvilken type stiger og stillads du søger, er du således garanteret førsteklasses produkter, når du handler hos os.

Løft sikkerhedsniveauet
Gamle, slidte og utidssvarende stiger og stillads udgør en betydelig sikkerhedsrisiko og skaber utryghed på arbejdspladsen. Det er vigtigt, at udstyret er i orden, for at dine medarbejdere kan yde deres optimale dagen igennem uden at skulle tage hensyn til problematisk udstyr. Sono SSG gør det nemt at bringe sikkerheden up-to-date. I vores sortiment af stiger og stillads finder du robuste og pålidelige produkter i højeste kvalitet, som er specielt designet til de krævende opgaver på arbejdspladsen. Giv sikkerhedsniveauet et løft og øg produktiviteten på én og samme tid med Sono SSG stiger og stillads.

Professionel vejledning
Er du i tvivl om, hvilken type stiger og stillads du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte Sono SSG, så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og imødekomme eventuelle særlige forespørgsler. Vi har mange års erfaring i branchen og et godt blik for, hvilke produkter der bedst løser specifikke opgaver. Vi rådgiver også gerne med hensyn til vedligeholdelse, opbevaring og brug, så du kan forlænge levetiden på dine nye stiger og stillads og få maksimal glæde af dem i hverdagen. Vi håber, du finder det, du søger og ser frem til at betjene dig. Sono SSG - professionelle stiger og stillads online.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.