Din søgning giver ingen resultater

Reoler & Plast

Reoler & Plast

Køb dit lagerinventar hos Sono SSG. Vi kan tilbyde alt indenfor reoler, arbejdsborde, skuffesektioner, lagerskuffer, stiger m.m. Vi kan tilbyde et stort sortiment med mange variationsmuligheder og et stort tilbehørsprogram.

Sono SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre.

Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

Bestil online i webshop. Stort udvalg til lave priser.

Reoler & Plast

Elegance og funktionalitet
Find alt til en professionel, elegant og funktionel lagerindretning hos Sono SSG. Vi er Nordens førende forhandler af førsteklasses indretningsløsninger til erhvervslivet og din genvej til større arbejdsglæde, højere produktivitet og bedre sikkerhed. I vores omfattende produktsortiment finder du eksempelvis et stort udvalg af lagerreoler og pallereoler, smarte hyldesystemer, solide containere og masser af praktiske løsninger indenfor pakkemateriel, mærkning og plastlommer. Alle produkter kan bestilles direkte fra webshoppen her på siden. Klik på kategorien lagerindretning og se vores mange gode tilbud, aktuelle varer og spændende nyheder.

Større arbejdsglæde
En velfungerende lagerindretning er altafgørende i en moderne, travl og innovativ virksomhed. Med det rette udstyr, gode effektive maskiner, praktiske opbevaringsløsninger og solide møbler har I de optimale forudsætninger for at yde jeres bedste. Dermed øges såvel produktivitet som medarbejdertilfredshed til glæde for alle, både internt og eksternt. Sono SSG gør det både nemmere og sjovere at opnå en velfungerende lagerindretning, uden at det koster en formue. Alle vores produkter kan købes online til stærke, konkurrencedygtige priser og sendes direkte til døren. Bestil allerede i dag og glæd jer til større arbejdsglæde.

Lagerreoler og pallereoler
Fundamentet i en god lagerindretning er robuste og velindrettede reoler, hvor gods, varer, værktøj og øvrige effekter kan opbevares på overskuelig, sikker og rengøringsvenlig vis. Hos Sono SSG finder du et stort udvalg af lagerreoler og pallereoler i forskellige størrelser og udformninger. Indret dine reoler med vores praktiske plastkasser og plastbokse for en komplet og helstøbt lagerindretning i et stilrent look med høj funktionalitet. Som prikken over i`et kan du supplere med vores mærkning og plastlommer, som giver mulighed for at sortere og systematisere på elegant vis.

Stiger og stillads
Med til en komplet lagerindretning hører naturligvis også stiger og stillads, som gør det muligt at få fuld bevægefrihed - også i højden. Sono SSG stiger og stillads giver høj sikkerhed og bedre manøvrering. Væld mellem mange forskellige modeller såsom trappestiger og hobbystilladser og anvend dem som et vigtigt supplement til virksomhedens lagerindretning.

Større sikkerhed
Sono SSG lagerindretning inkluderer en række produkter, som aktivt forebygger tyveri. Vores aflåste opbevaringsskab beskytter effektivt enkeltgenstande og er ideelt til værktøj og vigtigt materiel. Til butikken og produktionsområdet kan vi anbefale vores kuppel spejl eller oversigtsspejl, som giver fuldt overblik. For yderligere sikkerhedsprodukter til jeres lagerindretning er I velkomne til at kontakte os for personlig rådgivning.

Sortiment
Opgradér jeres lagerindretning allerede i dag og se frem til højere effektivitet. Klik i kategorierne til venstre og lad jer inspirere i vores store, spændende produktkatalog. Alle varer kan bestilles online. Har I spørgsmål til vores produkter til lagerindretning, er I altid meget velkomne til at kontakte os, så vil vi gøre vores yderste for at hjælpe.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.