Din søgning giver ingen resultater

Lagerreol Boltless

Lagerreol Boltless

Boltess lagerreoler er solide, elgalvaniserede lagerreoler der monteres meget enkelt og helt uden brug af skruer. Disse lagerreoler giver dig stor fleksibilitet og mange smarte detaljer.  Den stabile og fleksible lagerreol Boltless er som skabt til brug på lager, i værkstedet, i arkivet eller i butikken. Lagerreolerne leveres i fire alternative dybder og to bredder. Med kapacitet til 150 eller 250kg. Kapaciteten kan øges yderligere ved at supplere med hyldeforstærkere hvormed kapaciteten pr. hylde øges med yderligere 50Kg.

Her kan du vælge blandt et stort udvalg af startsektioner og følgesektioner af vores Boltless Lagerreol. Vore startsektioner er komplette (kan stå alene) og består af 2 stk gavlee, 5, 6 eller 7 stk hylder og det nødvendige antal rygkryds. En følgesektion kobles på en startsektion - eller andre følgesektioner og består af 1 stk gavl, 5, 6 eller 7 stk hylder og rygkryds. Boltless lagerhyller leveres i følgende følgende reolhøjder, hyldedybder og kapaciteter:
 

Højde

2000 mm

2500 mm

3000 mm

Ant. hylder

5 stk

6 stk

7 stk

Dybde

300 / 400 / 500 / 600 mm

300 / 400 / 500 / 600 mm

300 / 400 / 500 / 600 mm

Kapacitet pr. hylde

150 / 250 kg

150 / 250 kg

150 / 250 kg

Kapacitet pr. reol

1300 kg

1800 kg

1600 kg

Boltless lagerreol

Fleksibel opbevaring
Boltless lagerreol er noget af det bedste på markedet, når det gælder fleksibel og robust opbevaring til erhverv. Takket være de enkle opbygningssystemer og det store udvalg af modeller, er det nemt at få en skræddersyet indretningsløsning til lageret eller arkivet. På den måde kan hver eneste kvadratmeter udnyttes optimalt, og der opnås større overblik og højere produktivitet. Hos Sono SSG finder du altid Boltless lagerreol til stærke, konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg og sender lige til døren.

Bedre indretning
Indret lageret, arkivet eller depotet på effektiv vis og få hverdagen til at glide nemmere. Hos Sono SSG er vi eksperter i erhvervsindretning og kan hjælpe jer med at udnytte lokalerne på bedst mulig vis. Møbler og udstyr har en kolossal betydning for både produktivitet og arbejdsglæde. En gennemtænkt indretning med gode, solide opbevaringsløsninger får arbejdsprocesserne til at forløbe glat og kan spare jer for både spildtid, besvær og irritationer. Boltless lagerreol er et oplagt sted at starte, når indretningen skal optimeres. Det er en fleksibel og slidstærk løsning, som passer til stort set alle opbevaringsopgaver.

Funktionalitet og design
Gå ikke på kompromis med standarden, når arbejdspladsen skal indrettes. Kvalitetsrigtige møbler, specielt udviklet til erhvervsbrug, har en lang levetid og vil give en enorm gavnlighed i forhold til produktionshastighed. Boltless lagerreol opfylder selv de strengeste krav til funktionalitet, design og fleksibilitet. Det er et smart skueløst reolsystem, som giver adskillige muligheder for opsætning. Boltless lagerreol har et væld af smarte detaljer og fås i flere forskellige højder efter præference. Det er med andre ord en opbevaringsløsning, som tilpasser sig netop jeres virksomhed.

Modeller
Køb din Boltless lagerreol hos Sono SSG og vælg mellem mange forskellige modeller og størrelser. Vi fører Boltless lagerreol med både rygkryds og hyldebjælker. Sidstnævnte giver praktisk mulighed for varehåndtering fra begge sider af reolen. Der er også mulighed for at vælge mellem flere forskellige hyldedybder og hyldebredder samt forskellige materialekvaliteter. Boltless lagerreol leveres i galvaniseret udførelse og er ekstremt slidstærk. Dermed er den velegnet til selv hårdere erhvervsbrug.

Den helt rigtige løsning
Er du i tvivl om, hvilken Boltless lagerreol, du bør vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Ring, send en mail eller benyt vores smarte live chat, så vil vi gøre vores yderste for at rådgive og besvare spørgsmål, så du får den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris. Takket være vores mangeårige brancheerfaring kan vi yde kompetent og professionel vejledning, og vi står også gerne til rådighed, såfremt du har spørgsmål til vedligeholdelse og brug. Sono SSG Boltless lagerreol - robuste opbevaringsløsninger til arbejdspladsen.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.