Din søgning giver ingen resultater

Lagerreol V06

Lagerreol V06

V06 lagerreoler er moderne småvarereoler i afbalancerede farver for et godt miljø. Denne stabile og fleksible lagerreol V06 er norsk designet og benyttes som en småvarereole på f.eks. lager, i værksteder, i arkivet eller i butikken. Lagerreolen leveres med to typer hylder. Lakerede eller galvaniserede og i fire alternative dybder der kan bære op til 135 kg. og 625 kg pr. fag/sektion. Denne kapacitet på hylder, kan øges yderligere ved at montere hyldeforstærkere hvormed kapaciteten pr. hylde øges (se nedenstående i bunden mht belastning).

Derudover leveres V06 lagerreoler med åben eller lukket gavl og mange vælger at afslutte reolerne med de perforerede yddergavle. V06 opfylder SS2241 normen.

Du kan vælge mellem et stort udvalg af komplette startsektioner og følgesektioner af V06 lagerreolen. En startsektion er komplet (kan stå alene) og består af 2 stk. gavle, 5 stk. hylder og rygkryds. En følgesektion kobles på en startsektion eller andre følgesektioner og består af 1 stk. gavl, 5 stk. hylder og rygkryds. V06 lagerreoler leveres med følgende gavltyper, reolhøjder, hyldedybder og hyldetyper:
 

Reolhøjde: 2100 / 2500 mm      -     Hyldedybder: 300/400/500/600 mm

Kapacitet: 135/110/100/100 kg    -     Kapacitet med forstærker: 200/200/150/150 kg

Lagerreoler V06

Bedre udnyttelse af pladsen
Udnyt pladsen i virksomheden optimalt med Sono SSG Lagerreoler V06. Vi har et stort udvalg af højkvalitetsmøbler specielt udviklet til professionel brug. I vores omfattende sortiment finder du Lagerreoler V06 i mange forskellige højder og bredder og med et væld af forskellige indretningsmuligheder. Dermed kan du få en løsning tilpasset dine aktuelle behov og således udnytte hver eneste kvadratmeter på effektiv vis.

Justerbare Lagerreoler V06
Sammensæt dine Lagerreoler V06 efter personlige præferencer. Hos Sono SSG har vi gjort det nemt at opnå en individuelt tilpasset løsning, så lageret bliver både funktionelt, strømlinet og rengøringsvenligt. Vores Lagerreoler V06 er justerbare og passer derfor til alle typer lagre fra det lille, pladsbegrænsede rum til den store, kapacitetstunge lagerhal, hvor orden og stuktur er altafgørende for at opretholde maksimal effektivitet.

Professionel kvalitet
Hos Sono SSG er vi specialister i indretningsløsninger til erhvervslivet. Det betyder, at alle vores møbler er produceret i robuste og slidstærke materialer, som matcher kravene på en travl og aktiv arbejdsplads. Det betyder også, at der er fokus på det æstetiske. Vores Lagerreoler V06 kombinerer således et slankt og diskret design med robusthed og høj modstandsdygtighed overfor slitage. Dermed er vores Lagerreoler V06 velegnede på alle virksomheder inklusiv værksteder og tunge industrielle virksomheder, hvor der skal opbevares mere krævende lagervarer og materiel.

Virksomhedens motorrum
Lageret er virksomhedens motorrum. For at opretholde effektivitet, trivsel og økonomisk vækst er det nødvendigt med et velfungerende lager. Med et velindrettet lager mindskes spild, der opnås fuldt overblik over alle opbevarede genstande, og rengøringen lettes markant, hvilket skaber et sundt og professionelt arbejdsklima. Sono SSG Lagerreoler V06 danner et solidt fundament i ethvert lager. Vælg Lagerreoler V06 efter behov og kombinér med nogle af vores andre praktiske lagermøbler.

Lagerindretning
Få mest muligt ud af dit lager. Ud over vores populære Lagerreoler V06 kan vi tilbyde en lang række øvrige lagerløsninger, som kan kombineres på kryds og tværs for et skræddersyet resultat. Se for eksempel vores praktiske hyldesystemer, opbevaringsskabe og palleudstyr. Indret dine Lagerreoler V06 med vores smarte plastbokse og plastkasser og nå nemt de øverste hylder med Sono SSG stiger.

Sono SSG Lagerreoler V06
Køb dine Lagerreoler V06 hos Sono SSG og få professionel kvalitet og kompetent rådgivning. Vi har mange års erfaring i indretningsløsninger til erhvervslivet og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning i henhold til dine præferencer og dit budget. Lad dig inspirere i vores udvalg her på siden eller kontakt os for personlig rådgivning og uddybende information om vores Lagerreoler V06 eller øvrige produkter.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.