Din søgning giver ingen resultater

Mezzanin

Mezzanin

Indskudt etage - Bedre udnyttelse af dyre m2

 

Sono SSG mezzanin skaber optimal udnyttelse af dit lager, arkiv, depot eller i produktionsområde. En indskudt etage skaber ryddelighed og bedre udnyttelse af den dyre lagerplads. Det gør det let at sortere og organisere varer, udstyr, værktøj, gods og andre vigtige remedier, så det altid er let at finde netop det, man skal bruge, og så alt opbevares sikkert og forsvarligt.

Sono SSG mezzaniner produceres efter kundens ønske - så alt er ordretilpasset. Kombinér en indskudt etage med reolerne på kryds og tværs for en helstøbt løsning, hvor pladsen udnyttes optimalt.

 

 

Effektive indretningsløsninger

En gennemtænkt indretning er altafgørende på en moderne arbejdsplads, hvor tingene går stærkt, og der er kort fra idé til handling. Skab et bedre flow og højere effektivitet med de innovative løsninger fra Sono SSG. Vi har mange års erfaring i erhvervsindretning og kan med ganske få midler skabe markante forbedringer. Vores mezzaniner er en enkel og prisvenlig løsning med høj effekt. De skaber orden og struktur og frigiver ressourcer.

Sono SSG - totalleverandør af kontormøbler, lagerinventar og indretningsløsninger, som gør arbejdspladsen bedre.

 

KONTAKT SONO SSG FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD!

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.