Din søgning giver ingen resultater

Pallereol

Pallereol

Pallereoler fra Sono SSG betyder effektiv, ordentlig og fleksibel lagring. Vores reoler er producerede af anerkendte europæiske producenter, så de kan leve op til alle de krav, du har til moderne og fleksible reolsystemer. Sammensæt den optimale pallereol, der er tilpasset dine behov og muligheder. Vælg mellem stiger, bjælker og tillægsudstyr, og opbyg et reolsystem, der passer til dine behov. 

Bestil online i vores webshop. Stort udvalg til lave priser.

Pallereoler

Professionel kvalitet
Pallereoler fra Sono SSG skaber orden i lagerrummet. Vælg mellem mange forskellige størrelser og designs for bedst mulig udnyttelse af pladsen. Sono SSG pallereoler er fremstillet af nogle af de bedste producenter i Europa, hvilket er din garanti for professionel kvalitet med et gennemtænkt design og gode, solide materialer. Alle pallereoler kan bestilles online direkte her fra siden. Lad dig inspirere i vores webshop og find de pallereoler, som bedst matcher dine ønsker og krav.

Til den moderne virksomhed
En travl arbejdsplads er afhængig af et velfungerende lagerrum, som er indrettet med gode, robuste møbler med høj brugervenlighed. Sono SSG pallereoler er specielt udviklet til den moderne virksomhed, hvor tingene går stærkt, og hvert sekund tæller. Designet er enkelt og strømlinet og materialerne slidstærke, rengøringsvenlige og modstandsdygtige overfor slitage. Dermed opnås et produkt med lang levetid og høj funktionalitet i hverdagen.

Udnyt pladsen bedre
Indret lagerrummet med pallereoler fra Sono SSG og udnyt hver eneste kvadratmeter optimalt. Vores pallereoler kan sammensættes og justeres på et væld af forskellige måder, så de matcher såvel lokalet som de genstande, der skal opbevares. Vælg mellem stiger og bjælker samt et væld af praktisk tilbehør og byg et komplet reolsystem, der passer præcist til jeres lagerrum. Med Sono SSG pallereoler er det nemmere end nogensinde at indrette et velfungerende og stilrent lagerrum, hvor effektivitet og skånsomme arbejdsstillinger er i højsædet.

Fleksibilitet
Fleksibilitet er et nøgleord på enhver innovativ virksomhed, hvor der er kort fra idé til handling. I den forbindelse spiller indretningen en vigtig rolle. Sono SSG pallereoler kan tilpasses skiftende fokusområder, sæsoner, kampagner og højtider, så lageret til enhver tid imødekommer aktuelle behov. Hylderne kan flyttes efter ønske, der kan indrettes med de tilhørende plastbokse og sættes to eller flere pallereoler i forlængelse af hinanden for større kapacitet. Du får kort sagt en særdeles fleksibel og smidig løsning, som får hverdagen til at glide nemmere.

Sono SSG pallereoler
Der er mange gode grunde til at købe dine nye pallereoler hos Sono SSG. Vi har et stort og varieret udvalg af kvalitetsmøbler fra anerkendte producenter. Vi har en mangeårig ekspertise at trække på, når vi rådgiver vores kunder om indretning af arbejdspladsen. Sidst men ikke mindst kan vores pallereoler og øvrige indretningsløsninger bestilles online, hvilket gør det både nemt og tidsbesparende at handle hos os.


Personlig rådgivning
Har du spørgsmål til vores pallereoler eller øvrige produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vores dygtige og servicemindede medarbejdere hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til en attraktiv pris. Ring til vores kundeservice eller benyt vores live chat og kom et skridt nærmere et funktionelt og velindrettet lagerrum med professionelle pallereoler fra Sono SSG.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.