Din søgning giver ingen resultater

Skole og Børnehave

Skole og Børnehave

Skole og børnehave - Moderne indretning
Indret skole og børnehave med moderne, ergonomiske og børnevenlige møbler af høj kvalitet. Sono SSG tilbyder et bredt sortiment af møbler og udstyr målrettet skole og børnehave. Se for eksempel de praktiske børnegarderober og elevskabe, rummelige personaleskabe og komfortable elevstole. Vi tilbyder også de moderne ståborde, som giver mulighed for at variere arbejdsstillingen i løbet af dagen og give både børn og voksne højere komfort. Alle møbler til skole og børnehave kan bestilles online direkte her fra siden - det er både nemt og tidsbesparende.


Børnegarderobe
Er I trætte af luffer og gummistøvler, som ligger og flyder i børnehavens garderobe? Er I trætte af overfyldte glemmekasser og omklædningsbesværet, når I skal på legepladsen? Sono SSG tilbyder et stort udvalg af praktiske børnegarderober til skole og børnehave. Garderoberne er fremstillet af robuste og rengøringsvenlige materialer og er nemme at montere, så hvert barn har sin egen plads. Designet er børnevenligt og fås i mange forskellige glade farver. Dermed er det både nemmere og sjovere at holde styr på tingene - til glæde for både børn, medarbejdere og forældre. Se udvalget af børnegarderober til skole og børnehave her på siden og find den løsning, som bedst matcher jeres ønsker.

Ståbord
Moderne indretning sætter i stadig højere grad fokus på sunde arbejdsstillinger og god ergonomi. Hos Sono SSG sætter vi en ære i at være med helt i front, når det gælder gennemtænkte, ergonomiske møbler, der aktivt forbedrer sundhed og trivsel. Til indretning af den moderne skole og børnehave kan vi således anbefale det populære og innovative ståbord, som giver mulighed for at variere arbejdsstillingen i løbet af dagen og dermed effektivt forebygge følgevirkningerne af stillesiddende arbejde. Sono SSG ståbord fås i mange forskellige modeller og er velegnet til både skole og børnehave samt andre institutioner og uddannelsessteder, hvor der ønskes en sundere og mere aktiv arbejdsgang.

Elevstole
Med til den sunde siddestilling hører naturligvis også en ordentlig stol, og hos Sono SSG er vi stolte af at kunne præsentere et eksklusivt sortiment af førsteklasses elevstole til skole og børnehave. Stolene er ergonomisk velkomponerede og fås til børn i alle aldre. Takket være de slidstærke materialer og det moderne, justerbare design, kan Sono SSG elevstole løfte enhver indretning til helt nye højder. Sono SSG elevstole - høj siddekomfort i skole og børnehave.

Personlig vejledning
Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om de mange muligheder for at indrette stilfuldt og funktionelt i skole og børnehave? Sono SSG er eksperter i indretning af arbejdspladser, og vi står gerne til rådighed med vejledning, information og gode råd, når I skal købe nye møbler, hvad enten I skal nyindrette eller opgradere eksisterende lokaler. Takket være vores mangeårige brancheerfaring kan vi yde kompetent og professionel vejledning og hjælpe jer med at få den optimale løsning til netop jeres behov. Sono SSG møbler til skole og børnehave - vi gør arbejdspladser bedre!

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.