Din søgning giver ingen resultater

Børne garderobe

Børne garderobe

Børnegarderobe til skole og børnehave
Sono SSG børnegarderobe er solidt håndværk til attraktive priser. Vi fører mange forskellige modeller i varierende størrelse og udformning, alle udført i robuste materialer, som er nemme at rengøre og modstandsdygtige overfor slitage. Sono SSG børnegarderobe er velegnet til skole og børnehave samt til øvrige institutioner såsom SFO og vuggestue, kort sagt alle steder hvor der er brug for praktisk, rummelig og solid opbevaringsplads.

Model
Version
Pris
900
11000
 1. Garderobe Eira Dobbelt Gulvmodel
  2 Varianter
  Garderobe Eira Dobbelt Gulvmodel
  Varenummer 7212053300
  Forventet afsendelse: 02.04.2020
  9.519,- DKK
  Ekskl. moms
 2. 3.388,- DKK
  Ekskl. moms
 3. 3.208,- DKK
  Ekskl. moms
 4. 3.197,- DKK
  Ekskl. moms
 5. 3.017,- DKK
  Ekskl. moms
 6. 1.794,- DKK
  Ekskl. moms
 7. 1.322,- DKK
  Ekskl. moms
 8. 1.526,- DKK
  Ekskl. moms
 9. Garderobe Måns Hel
  9 Varianter
  Garderobe Måns Hel
  Varenummer F302-041
  Forventet afsendelse: 06.04.2020
  3.145,- DKK
  Ekskl. moms
 10. Garderobe Måns overdel
  9 Varianter
  Garderobe Måns overdel
  Varenummer F312O-041
  Forventet afsendelse: 06.04.2020
  1.761,- DKK
  Ekskl. moms
 11. Garderobe Måns underdel
  9 Varianter
  Garderobe Måns underdel
  Varenummer F312U-041
  Forventet afsendelse: 06.04.2020
  1.636,- DKK
  Ekskl. moms


Nemmere hverdag
Hold styr på børnenes overtøj og smågenstande - helt enkelt. Sono SSG børnegarderobe er designet og udviklet med udgangspunkt i børns behov og fysik, og byder på praktisk og funktionel opbevaring med enkle hylder og knager, som selv de mindste kan finde ud af. Indret entré, gang eller indgangsparti med Sono SSG børnegarderobe og byd velkommen på stilfuld og praktisk vis. En nem tilgængelig børnegarderobe letter rengøringen og mindsker irritationsmomenter i hverdagen, så det er nemt for både børn, personale og forældre at finde huer, vanter og sutsko efter behov. Sono SSG børnegarderobe - En nemmere hverdag for alle.

Fleksibel løsning
Få en skræddersyet løsning, som matcher netop jeres behov. Sono SSG børnegarderobe byder på et bredt program tilpasset moderne institutioner og skoler. Møblementet kan løbende udbygges og tilpasses skiftende behov, hvilket gør det til en særdeles smidig og fleksibel løsning, som I kan have glæde af i mange år fremover, selv hvis der sker større ændringer såsom opnormering af børn, fusioner af flere institutioner eller udbygning af eksisterende lokaler. Se det aktuelle udvalg online lige her på siden og sammensæt den perfekte børnegarderobe i henhold til netop jeres ønsker og krav. Mulighederne er mange og priserne gode.

Tilbehør til børnegarderobe
Kombinér din nye børnegarderobe med praktisk tilbehør og få endnu mere ud af indretningen. Hos Sono SSG tilbyder vi masser af spændende og praktisk ekstraudstyr specielt tilpasset vores børnegarderobe. Se for eksempel vores flotte opbevaringskasser og -kurve, knager i mange afskygninger og elegante låger til nem montering. Du finder også remedier til ophæng på væg samt et stort udvalg af værktøj, skruer, søm med videre. Er du i tvivl om, hvordan du monterer og opsætter Sono SSG børnegarderobe, er du altid meget velkommen til at kontakte os for personlig betjening.

Personlig rådgivning
Køb børnegarderobe online hos Sono SSG og få høj service og kompetent rådgivning af erfarne fagfolk. Vi har med succes indrettet børneinstitutioner og skoler i hele Norden på funktionel og stilfuld vis, og vi har helt sikkert også den rette løsning til jer. Takket være vores mangeårige brancheerfaring kan vi hjælpe jer med at skabe den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om Sono SSG børnegarderobe - funktionel indretning, helt enkelt.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.