Din søgning giver ingen resultater

Elevstole

Elevstole

Elevstole - medre siddekomfort
En god og sund siddestilling er alfa og omega for indlæringen. Giv eleverne de bedst mulige forudsætninger for at få maksimalt udbytte af undervisningen med Sono SSG elevstole. Vores elevstole er designet ud fra den nyeste viden om fysik og anatomi og sikrer dermed god, ergonomisk siddekomfort til børn og unge i alle aldre. Vælg mellem mange forskellige modeller og størrelser. Vi har noget til samtlige klassetrin på skolen. Sono SSG elevstole bestilles nemt og hurtigt direkte her fra siden, men du er også meget velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning og gode råd til moderne og funktionel indretning.

 1. Stol Rocka 4-ben
  12 Varianter
  Stol Rocka 4-ben
  Varenummer 307110BU1
  Leveringstid: Må bekræftes
  866,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Stol Rocka Hjulkryds
  2 Varianter
  Stol Rocka Hjulkryds
  Varenummer 3079J11000
  Leveringstid: Må bekræftes
  1.036,- DKK
  Ekskl. moms


Elevstole til alle
Trænger undervisningsfaciliteterne til en opgradering? Sono SSG tilbyder elevstole til både folkeskoler, privatskoler, universiteter og andre steder, hvor der ønskes møbler af robust og funktionel kvalitet, fremstillet af rengøringsvenlige materialer. Vi leverer til kunder i hele landet og sender direkte til døren, så det er så nemt for dig som muligt at købe nyt til skolen. Lad dig inspirere i varekataloget her på siden og vælg dine favorit elevstole - det er både nemt, tidsbesparende og billigt.

øvrige skolemøbler
Kombinér dine nye elevstole med tilhørende borde fra Sono SSG og få maksimal siddekomfort samt et stilfuldt look. Vores møbler er designet, så de kan kombineres på et væld af forskellige måder og dermed opfylde netop jeres ønsker og behov. Ud over elevstole og -borde tilbyder vi et spændende sortiment af andre indretningsløsninger til skolen såsom elevskabe, materialeskabe og rummelige personaleskabe. Således kan der opnås bedre funktionalitet på alle dele af skolen, hvad enten I skal indrette nye lokaler eller opgradere de eksisterende. Se hvilke møbler du kan kombinere dine elevstole med ved at klikke på kategorierne til venstre.

Højeste kvalitet
Hos Sono SSG har vi som ambition at gøre netop jeres skole bedre. Det vil sige, at vi skaber netop de rammer, som får hverdagen til at glide nemmere og giver en rar og tryg stemning på stedet. Nogle af vores nøgleord er høj brugervenlighed, god komfort, sund ergonomi, forebyggelse af tyveri, orden og ryddelighed samt, ikke mindst, høj æstetik med lækre materialer, flotte farver og elegante detaljer. Lad Sono SSG gøre jeres skole bedre med stilfulde og komfortable elevstole fra nogle af de dygtigste designere og producenter på markedet. Vi har nøje udvalgt det bedste fra både ind- og udland, så du altid er garanteret højeste kvalitet, når du køber elevstole hos os.

Professionel vejledning
Kontakt Sono SSG og hør meget mere om vores store udvalg af elevstole. Vi har mange års erfaring med erhvervsindretning og står gerne til rådighed med professionelle råd og personlig vejledning. Ring eller send en mail, så vil vi gøre vores yderste for at besvare dine spørgsmål og imødekomme eventuelle særlige forespørgsler. Sammen finder vi netop de elevstole og øvrige skolemøbler, som gør jeres indretning optimal. Sono SSG elevstole - gør skoledagen lidt sjovere.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.