Din søgning giver ingen resultater

Ståbord

Ståbord

Ståbord - sundhed på arbejdspladsen
Vi sidder for meget ned, og det er skadeligt for sundheden og forårsager både sygemeldinger og nedsat effektivitet. Nu kan du gøre en forskel på arbejdspladsen. Med Sono SSG ståbord til skole og børnehave har lærere og pædagoger mulighed for at variere arbejdsstillingen og dermed effektivt forebygge nedslidning. Sono SSG ståbord fås i mange forskellige størrelser og udformninger, alle i robuste materialer, specielt udviklet til intensivt brug. Se det aktuelle udvalg her på siden og bestil nemt og hurtigt det ståbord, som bedst matcher jeres behov.

 1. Mora Ståbord m/stor bundplade bøg
  Mora Ståbord m/stor bundplade bøg
  Varenummer 29442112100
  Forventet afsendelse: 06.04.2020
  3.436,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Mora Ståbord m/stor bundplade hvid
  Mora Ståbord m/stor bundplade hvid
  Varenummer 29443112100
  Forventet afsendelse: 06.04.2020
  3.278,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Mora Ståbord med klap
  3 Varianter
  Mora Ståbord med klap
  Varenummer 29453211200
  Forventet afsendelse: 06.04.2020
  4.659,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Mora Ståbord uden klap
  3 Varianter
  Mora Ståbord uden klap
  Varenummer 29453211100
  Forventet afsendelse: 06.04.2020
  3.336,- DKK
  Ekskl. moms


Bedre trivsel
Både i skole og børnehave sidder de ansatte meget ned. Der holdes møder, der arbejdes ved computer, og på langt de fleste uddannelsesinstitutioner sidder læreren ned, når der undervises. Men sådan behøver det ikke at være. Indretningen på arbejdspladsen er altafgørende for vores trivsel, og med ganske få justeringer og ændringer kan du gøre en markant forskel og løfte både arbejdsglæde og effektivitet, samtidig med at sygefraværet nedsættes. Et ståbord er nemt at arbejde ved og kan anvendes til stort set alle arbejdsopgaver. For hver gang et traditionelt bord udskiftes med et ståbord, har I taget et vigtigt skridt mod bedre trivsel og sundhed.

Justerbart ståbord
Hvilket ståbord du bør vælge, afhænger af, hvilke arbejdsopgaver der skal udføres ved det, og i hvilket lokale det skal placeres. Hos Sono SSG tilbyder vi flere modeller, som er justerbare i højden, hvilket gør dem særdeles fleksible og velegnede til stort set alle formål. Dermed kan I spare både penge og plads og opnå en mere harmonisk og stilfuld indretning. Lad jer inspirere i varekataloget her på siden og bestil det foretrukne ståbord ved at lægge det i kurven og betale online - hurtigt og sikkert.

Sortiment
Køb dit ståbord hos Sono SSG og vælg fra et omfattende sortiment af smagfulde møbler, specielt udviklet til erhvervsbrug. Se for eksempel vores ståbord med plads til to personer, vores ståbord i moderne og iøjnefaldende design eller vores ståbord i klassisk trælook med elegante, blanke stålben. Uanset smag og stil har vi helt sikkert den rette løsning. Ved at klikke på de enkelte produkter kan du finde detaljer og specifikationer. Er der oplysninger du ikke kan finde på siden, er du altid meget velkommen til at kontakte Sono SSG for uddybende beskrivelse og personlig vejledning.

Om Sono SSG
Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når du skal indrette skole og børnehave eller andre vigtige uddannelsesinstitutioner. Hos Sono SSG er du garanteret professionel og kompetent vejledning, høj service og førsteklasses produkter fra nogle af de bedste designere i branchen. Dermed opnår du altid en langtidsholdbar løsning, hvor stil, funktionalitet og design går op i en højere enhed. Ved at købe dit ståbord online, kan du tilmed opnå stærke, konkurrencedygtige priser og spare dyrebar tid. Vi sender alle produkter direkte til døren, hurtigt og sikkert. Bestil dit nye ståbord allerede i dag og glæd dig til bedre trivsel på arbejdspladsen.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.