Din søgning giver ingen resultater

Brandsikre dokumentskabe

Brandsikre dokumentskabe

Dokumentskabe fra Sono SSG er brandsikret, godkendte og certificerede. Se det store udvalg af dokumentskabe i sortimentet.


Sono SSG er din total leverandør af kontormøbler, udstyr og anden indretning, som gør din arbejdsplads bedre. Hos os kan du gøre en god handel på kontormøbler, konferencemøbler, garderobeskabe og reoler til kontor, værksted eller industrivirksomhed.

Brandklasse
Pris
1600
15600
 1. Brandsikkert dokumentskab 20N
  Brandsikkert dokumentskab 20N
  Varenummer K107876
  Forventet afsendelse: 31.01.2020
  1.648,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Brandsikkert dokumentskab 20E
  Brandsikkert dokumentskab 20E
  Varenummer K107877
  Leveringstid: Må bekræftes
  2.228,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Brandsikkert dokumentskab 31N
  Brandsikkert dokumentskab 31N
  Varenummer K107878
  Forventet afsendelse: 31.01.2020
  2.335,- DKK
  Ekskl. moms
 4. Brandsikkert dokumentskab 31E
  Brandsikkert dokumentskab 31E
  Varenummer K107879
  Leveringstid: Må bekræftes
  2.824,- DKK
  Ekskl. moms
 5. Brandsikkert dokumentskab 45E
  Brandsikkert dokumentskab 45E
  Varenummer K107880
  Forventet afsendelse: 31.01.2020
  5.813,- DKK
  Ekskl. moms
 6. Brandsikkert dokumentskab 100E
  Brandsikkert dokumentskab 100E
  Varenummer K107881
  Forventet afsendelse: 31.01.2020
  9.933,- DKK
  Ekskl. moms
 7. Brandsikkert dokumentskab 150E
  Brandsikkert dokumentskab 150E
  Varenummer K107882
  Forventet afsendelse: 31.01.2020
  11.171,- DKK
  Ekskl. moms
 8. Brandsikkert dokumentskab 200E
  Brandsikkert dokumentskab 200E
  Varenummer K107883
  Forventet afsendelse: 31.01.2020
  13.188,- DKK
  Ekskl. moms
 9. Brandsikkert dokumentskab 350E
  Brandsikkert dokumentskab 350E
  Varenummer K107884
  Forventet afsendelse: 31.01.2020
  15.542,- DKK
  Ekskl. moms

Brandskab - Brandsikre dokumentskabe

Større sikkerhed på arbejdspladsen
Optimér sikkerheden på arbejdspladsen med et certificeret Brandskab - Brandsikkert dokumentskab, som effektiv beskytter dokumenter, data og andre værdisager i tilfælde af brand. Et Brandskab - Brandsikkert dokumentskab er velegnet til alle former for uerstattelige genstande, vigtige papirer, medier med værdifulde data samt alle former for originaleksemplarer af virksomhedens kontrakter og dokumenter. Hos Sono SSG finder du et stort udvalg af certificerede brandsikre opbevaringsløsninger specielt designet til erhvervslivet. Vent ikke til skaden er sket, men køb et brandskab - Brandsikkert dokumentskab fra vores sortiment allerede i dag.

Brand kan forårsage økonomisk ruin
Ingen kan vide sig sikker, når det gælder brand. På et splitsekund kan der antændes ild, som kan destruere års arbejde. Brand kan opstå på alle tider af døgnet, også om natten, i weekender eller ferier, hvor lokalerne står tomme, og ilden således uhindret kan brede sig, uden at nogen kan nå at redde de vigtige papirer. Det koster både penge, tid og kræfter at komme ovenpå efter en brand, og i de værste tilfælde kan det betyde økonomisk ruin. Heldigvis er det nemt at sikre sig mod uerstattelige tab. Med et Brandskab - Brandsikkert dokumentskab fra Sono SSG kan du låse udvalgte genstande inde og sikre dem mod ødelæggelse, hvis uheldet er ude.

Hvordan virker et Brandskab - Brandsikkert dokumentskab?
Et Brandskab - Brandsikkert dokumentskab er konstrueret til at modstå brand og kraftige varmepåvirkninger. Det betyder, at hvis skabet står i et lokale, hvor der udbryder brand, vil indholdet være beskyttet og ikke bryde i brand. Typisk støbes et Brandskab - Brandsikkert dokumentskab ud af én plade for at gøre konstruktionen så stærk som mulig uden sprækker og svejsninger, hvor ilden kan trænge ind. Alle skabe gennemgår brandtestning og klassificeres efter deres sikkerhedsniveau. Skabene har en låge, som lukker helt tæt, og i nogle tilfælde er der tilmed indbygget en automatisk dørlukker, som sørger for at smække skabet i tilfælde af brand.

Let og robust Brandskab - Brandsikkert dokumentskab
Køb dit Brandskab - Brandsikkert dokumentskab hos Sono SSG og få et kvalitetsprodukt, som lever op til gældende sikkerhedskrav. Vi fører udelukkende førsteklasses skabe fra anerkendte producenter. Således er du sikret maksimal sikkerhed og tryghed. Med et Brandskab - Brandsikkert dokumentskab fra Sono SSG får du et møbel, hvor hver enkelt skuffe er en isoleret enhed. Det betyder, at såfremt en af skufferne skulle stå åben, vil indholdet i de øvrige skuffer ikke blive beskadiget. Derudover opnår du en løsning, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed, idet vores skabe er både lettere og mere robuste end konkurrerende produkter på markedet.

Sortiment
Få et Brandskab - Brandsikkert dokumentskab som matcher dine behov. Hos Sono SSG kan du vælge mellem mange forskellige modeller, både hvad angår størrelse, design, sikkerhedsklassificering og pris. Vi fører både enkle, prisvenlige skabe, velegnet til mindre virksomheder med begrænset plads, og store, avancerede skabe med rig mulighed for at tilpasse hylder og sektioner efter personlige præferencer. Kig i vores sortiment og lad dig inspirere af nyheder, tilbud og populære varer.

Levering til døren
Få dit Brandskab - Brandsikkert dokumentskab leveret lige til døren. Har du spørgsmål til vores services eller produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og imødekomme eventuelle særlige forespørgsler.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.