Din søgning giver ingen resultater

Kemikalieskabe

Kemikalieskabe

Helsvejsede kemikalieskabe til industri, skoler og offentlige forvaltninger. Kemikalieskabe med galvaniserede hylder, som har kanter til opsamling af evt. kemikaliespild. Skabet har luftventiler og ventilationsstuds i toppen for tilslutning til ekstern ventilation.


Bestil online i vores webshop. Stort udvalg af stålskabe.

 1. Kemikalieskab 1040x1000x435mm blå dør SMV
  Kemikalieskab 1040x1000x435mm blå dør SMV
  Varenummer 70012-2160
  Forventet afsendelse: 17.02.2020
  2.503,- DKK
  Ekskl. moms
 2. Olieskab / Kemiskab 1990x1000x550 mm
  Olieskab / Kemiskab 1990x1000x550 mm
  Varenummer 71915-2160
  Forventet afsendelse: 17.02.2020
  5.044,- DKK
  Ekskl. moms
 3. Kemikalieskab 1990x1000x435mm blå dør SMV
  Kemikalieskab 1990x1000x435mm blå dør SMV
  Varenummer 70354-0106
  Lagervare: Afsendelse 2 hverdage
  3.605,- DKK
  Ekskl. moms

Kemikalieskabe

Tryghed i hverdagen
Opnå et trygt og sikkert arbejdsmiljø med et gennemtestet kemikalieskab fra Sono SSG. Vi er eksperter i professionelle opbevaringsløsninger og kan således tilbyde dig kvalitetsprodukter, som sikrer forsvarlig opbevaring i henhold til loven. I vores webshop her på hjemmesiden finder du et stort udvalg af gennemtestede opbevaringsløsninger, som kan bestilles online, nemt og hurtigt.

Anvendelse
Et kemikalieskab fra Sono SSG er velegnet til lagring af alle former for aggressive kemikalier såsom syrer, baser og vandforurenende stoffer. Alle vores skabe er udviklet i henhold til aktuelle regler og sikkerhedskrav, så du er sikker på at få en forsvarlig løsning. Dermed opnås tryghed i hverdagen samt forsikringsmæssig og lovmæssig gyldighed. Et kemikalieskab er en nødvendighed alle steder, hvor der opbevares stærke kemikalier, det gælder blandt andet laboratorier, forskningscentre, kemilokaler, hospitaler med videre.

Sortiment
Uanset dine behov og præferencer kan Sono SSG tilbyde et egnet kemikalieskab. I vores omfattende produktkatalog finder du skabe i mange forskellige størrelser og modeller. Vælg mellem højskabe, underskabe eller skabe til vægmontering, og få en løsning, som på elegant vis kan integreres i den eksisterende indretning. Vi har flere forskellige indretningsløsninger bestående af hylder og ophæng i varierende sammensætninger. Også farvemæssigt er der rig mulighed for at vælge et produkt, som matcher individuelle ønsker. Vi fører både klassiske hvide skabe, som diskret kan implementeres i indretningen og skabe i kraftige gule, røde og blå farver, som gør dem iøjnefaldende.

Funktioner
Med et kemikalieskab fra Sono SSG får du et produkt, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje. Fra materialer og konstruktion til indretning og farvesammensætning byder skabet på gennemført design og avancerede funktioner. Som eksempler på smarte funktioner kan nævnes integreret opsamlingskar, justerbare hylder, åbninger til ventilation og praktisk udtrækskar. Ved at klikke på de enkelte produkter i webshoppen kan du hente uddybende informationer og detaljer om hvert enkelt kemikalieskab.

Aflåst kemikalieskab
Undgå at virksomhedens stærke kemikalier lander i de forkerte hænder og forårsager ulykker og skader. Med et kemikalieskab fra Sono SSG får du et robust og tyverisikret produkt med en kraftig lås, som effektivt hindrer uvedkommende i at få adgang til skabet. Skabene er gennemtestede og lever op til aktuelle love, hvilket er din garanti for afprøvet sikkerhed. For yderligere at forebygge hærværk og tyveri er alle skabe helsvejsede, så der ikke er svagheder i konstruktionen, som kan brydes op.

Materialer
Med et kemikalieskab fra Sono SSG får du prima kvalitet fra inderst til yderst. Skabene er fremstillet af robuste materialer og har funktionelle hængslede døre med cylinderlås. Hylderne er galvaniserede og har praktiske kanter til opsamling af væske. Derudover har skabene smarte luftventiler samt mulighed for tilkobling til ventilation. Dermed opnås maksimal komfort, sikkerhed og funktionalitet i hverdagen.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.