Din søgning giver ingen resultater

Donkraft og kran

Donkraft og kran

Donkrafte og Kraner til enhver lejlighed finder du hos Sono SSG til fantastiske priser og høj kvalitet. Vi tilbyder løfteudstyr og løftegrej til alle formål i industri- og lagervirksomheder.
Sono SSG har et stort udvalg af udstyr til løfteopgaver af enhver art, hvad enten det gælder løfteborde, løftebordsvogne, palleløftere, sakseløftere, stablere eller truckudstyr.

Donkraft og kran

Professionelt løfteudstyr
Optimér sikkerhed og effektivitet på arbejdspladsen med de professionelle donkrafte og kraner fra Sono SSG. Vi er totalleverandør af løfte- og transportudstyr til erhvervslivet og tilbyder et bredt sortiment af sikkerhedsgodkendte og robuste løsninger, som får hverdagen til at glide nemmere på både større og mindre virksomheder. I vores online varekatalog her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af donkrafte og kraner fra førende producenter, hvor ergonomi, brugervenlighed og komfort går op i en højere enhed.

Donkrafte
Sono SSG donkrafte og kraner fås til alle behov. I vores sortiment af donkrafte finder du både den kapacitetstunge løsning til de krævende opgaver og den handy og pladsbesparende model, som kan bruges, hvor virksomhedens øvrige løftegrej er utilgængeligt. Vi fører naturligvis også en lang række produkter herindimellem, så du kan få det resultat, som bedst modsvarer virksomhedens ønsker og krav.

Kraner
Sono SSG kraner yder sikker og effektiv håndtering af tungt gods. Vi fører udelukkende produkter, som lever op til gældende sikkerhedskrav, og som er nøje gennemtestet og udviklet til professionelt brug. Dermed er du altid garanteret en løsning af højeste kvalitet for et trygt og sikkert arbejdsmiljø. I kategorien donkrafte og kraner finder du kraner til mange forskellige løfteopgaver. Klik på de enkelte produkter for detaljer og specifikationer eller kontakt Sono SSG for uddybende produktinformation og personlig vejledning af vores dygtige og erfarne medarbejdere.

Sortiment
Køb donkrafte og kraner hos Sono SSG og vælg fra et omfattende sortiment af kvalitetsprodukter fra nogle af de bedste producenter på markedet. I webshoppen her på siden finder du blandt andet vores populære pallebuk til enten 12 eller 18 ton. Se også vores maskindonkraft eller udvalget af gaffelkroge med forskellige løftekapaciteter. Du finder endvidere en robust pallegaffel og en saksedonkraft, der kan løfte op til 7 ton. I udvalget af erhvervskraner finder du blandt andet solide truckkraner samt vores praktiske værkstedskran, som er nem at flytte efter behov.

Vedligeholdelse
Forlæng levetiden på dine donkrafte og kraner med den rette vedligeholdelse og opbevaring. Efter endt brug og under transport kan du med fordel afmontere de mest følsomme dele, eksempelvis slange, beskyttelseshætte og -prop. Husk at kontrollere oliemængden med passende mellemrum og skift om nødvendigt olien ud. Sørg desuden for at rengøre de udvendige dele efter brug. Er du i tvivl om, hvilken type olie eller rengøringsmidler, du bør vælge til netop dine donkrafte og kraner, er du velkommen til at spørge Sono SSG til råds.

Donkrafte og kraner online
Køb donkrafte og kraner online og spar både tid og penge. Hos Sono SSG er vi eksperter i indretningsløsninger og udstyr til erhvervslivet og kan hjælpe jer med at opnå den helt rigtige løsning for en lettere dagligdag. Vi har mange års erfaring i at skabe effektive, sikre og velfungerende arbejdspladser, og vi har helt sikkert også de rette produkter til jer. Vi håber, at I finder de donkrafte og kraner I søger i vores webshop her på siden og ser frem til at betjene jer. Sono SSG - vi skaber bedre arbejdspladser.

Sono SSG bruger cookies. For mere information klik her.